Φωτογραφία: Instagram/@paliospirou.joanna

Σοκαρισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την υπόθεση Λύτρα: «Διαβάζω την κατάθεση και κάθε φορά με πιάνει ταχυκαρδία»

H Ιωάννα Παλιοσπύρου σχολίασε το θέμα που έχει συνταράξει τη κοινή γνώμη, για τη βίαιη επίθεση του δικηγόγου Απόστολου Λύτρα προς τη σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται πως ο Απόστολος Λύτρας ήταν ο συνήγορός της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχτεί τον Μάιο του 2020.

Όσα δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου

«Από χθες, έχω διαβάσει άλλες 2-3 φορές την κατάθεσή της και κάθε φορά με πιάνει ταχυκαρδία με αυτά που περιγράφει. Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία ήταν η δικηγόροι μου στη δική μου νομική περιπέτεια».

«Τους έχω ζήσει πολύ και πάντα η εικόνα που είχα ήταν ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού, δεν μου είχαν δώσει καμία ένδειξη ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει».

«Αυτό που καταλαβαίνω μέσα από την περιγραφή της, ενώ στην αρχή είχε ειπωθεί ότι κι εκείνη προσπάθησε να τον καλύψει, βλέπω ότι προσπαθεί να κάνει μια διαχείριση της κατάστασης, να διασφαλίσει αρχικά την ασφάλεια του παιδιού της, κι αφού εξασφάλισε και τη δική της, τότε μίλησε. Δεν είχε την πρόθεση να τον καλύψει».

Επιπλέον υπενθυμίζουμε πως χθές ήταν καλεσμένη και στην ενημερωτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Από χθες βρίσκομαι σε σοκ. Δεν είχα καμία τέτοια ένδειξη από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Προφανώς, και το καταδικάζω και πάντα η φωνή μου θα είναι για τα θύματα που έχουν υποστεί βία».