Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει σαν μοντέλο -Με μίνι φόρεμα και γόβες στην παραλία

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram όπου ποζάρει σαν μοντέλο, φορώντας ένα μπλε φόρεμα με ασορτί γόβες.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θυμίζουμε ότι επέστρεψε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα παίζει στην σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι». Η ηθοποιός υποδύεται την εισαγγελέα, Αγγελική Ρούσσου, όπου το νέο αυτό πρόσωπο έρχεται για να γράψει, με καταλυτικό τρόπο, το δικό του κεφάλαιο στην καθηλωτική ιστορία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου το τελευταίο διάσημα διατηρεί σχέση με τον συνάδερφό της, Κίμωνα Κουρή, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποζάρει σαν μοντέλο -Με φόρεμα και γόβες στην παραλία

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ξεχωρίζει και για το στιλ της και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Παράλληλα, με τις αναρτήσεις της στο Instagram προφίλ της, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, εμπνέει τις fashion lovers με τα σύνολα που επιλέγει.

Πρόσφατα, δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία από κάποια φωτογράφιση που έκανε στη Βουλιαγμένη, όπου την βλέπουμε να φοράει ένα μίνι φόρεμα και μπλε γόβες, με θέα μια παραλία. «Σαν να μπαίνει η άνοιξη!» σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας και πολλοί followers έσπευσαν να τις γράψουν όμορφα σχόλια για το αποτέλεσμα της φωτογράφισης.