Η ιδιαίτερη καμπαρντίνα της Βασίλισσας Μάξιμα

Η ιδιαίτερη καμπαρντίνα της Βασίλισσας Μάξιμα -Σε μπεζ χρώμα, όλο τρύπες

Η βασίλισσα Μάξιμα έκανε μια κομψή αλλά και άκρως στιλάτη εμφάνιση εντυπωσιάζοντας τους royal φαν με τη στιλιστική της πρόταση.

Αφορμή για την εμφάνισή της στάθηκε η Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου και η επίσκεψή της στο Isola design την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης.

Η βασίλισσα Μάξιμα επισκέφθηκε Ολλανδούς σχεδιαστές που εξέθεσαν τα έργα τους κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Σχεδιασμού του Μιλάνου στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η επίσκεψη ξεκίνησε με μια περιήγηση στο Isola Design, όπου η Ολλανδή αρχιτέκτονας τοπίου Petra Blaisse έχει σχεδιάσει ένα ανακαινισμένο πάρκο της πόλης.

Η Βασίλισσα Μάξιμα συνάντησε πέντε νέους σχεδιαστές από την Ολλανδία, επιλεγμένους από διεθνή κριτική επιτροπή για το Salone Satellite. Μίλησε επίσης σε φοιτητές της Ακαδημίας Design του Αϊντχόβεν στο Elevator Radio.

Η ιδιαίτερη καμπαρντίνα της Βασίλισσας Μάξιμα

 Φωτογραφία: Instagram/@koninklijkhuis

Φυσικά η στιλιστική επιλογή της βασίλισσας εντυπωσίασε τους royal φαν. Με ένα total blue σύνολο, και μια μπεζ καμπαρντίνα με τρύπες κέρδισε τις εντυπώσεις και διεκδίκησε για ακόμη μια φορά τον τίτλο της πιο κομψή και στιλάτης royal.

 Φωτογραφία: Instagram/@koninklijkhuis
 Φωτογραφία: Instagram/@koninklijkhuis

Η Claes Iversen Pazia καμπαρντίνα της από τη συλλογή του 2019 απογείωσαν σίγουρα το σύνολό της. Το ζωηρό μπλε κοστούμι το οποίο συνδύασε με nude δερμάτινες γόβες Ferragamo, έδωσε το απαραίτητο χρώμα στο look της και τέλος, συνδύασε το σύνολο της με μια χρυσή τσάντα Begüm Khan 'Evil Eye' αξίας 2.815 λιρών και γυαλιά ηλίου Cartier αξίας 723 λιρών.

 Φωτογραφία: Instagram/@koninklijkhuis
Φωτογραφία: AP Images