Κατερίνα Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου με μαγιό και μίνι παρεό είναι μια ανάσα δροσιάς στο ελληνικό καλοκαίρι

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε πρόσφατα στην Αρχαία Ελεύθερνα, με αφορμή τα έβδομα γενέθλια του μουσείου της.

Μάλιστα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα μάγεψαν τους τυχερούς θεατές με τη μουσική και τα τραγούδια τους, ενώ η Κατερίνα Διδασκάλου, αμέσως μετά την ομιλία και την ξενάγηση του διευθυντή του μουσείου Νίκου Σταμπολίδη, απήγγειλε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον ορφικό ύμνο της Αφροδίτης, τιμώντας έτσι τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς.

Από την επίσκεψή της, λοιπόν, στην Αρχαία Ελεύθερνα στην Κρήτη, μια συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της Κατερίνας Διδασκάλου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα καλοκαιρινό κλικ, όπου βλέπουμε την Κατερίνα Διδασκάλου με ανέμελη διάθεση, να ποζάρει με καπέλο, λευκό τοπ και μίνι παρεό, ενώ από μέσα φαίνεται το μπικίνι της, το οποίο είναι στο ίδιο μοτίβο με το μαγιό της.

H Κατερίνα Διδασκάλου είναι μια γυναίκα που εμπνέει με το στιλ της σε κάθε της εμφάνιση.

Πάντοτε παραδίδει μαθήματα στιλ με τα σύνολα που επιλέγει και τους στιλιστικούς συνδυασμούς που κάνει.

Αυτή τη φορά, με το ντύσιμό της ενέπνευσε τις γυναίκες με εκλεπτυσμένο γούστο για τα beach looks του καλοκαιριού, αφού ο συνδυασμός παρεό-φούστα και τοπ είναι ιδανικός ακόμα και για τις πρωινές βόλτες στο νησί ή για θαλασσινά μετά τις βουτιές στην παραλία.

Πάντα γοητευτική και κομψή, η Κατερίνα Διδασκάλου δεν αποτυγχάνει ποτέ να εντυπωσιάσει με το στιλ της, ακόμα και στην παραλία, αφού προσαρμόζει τις τάσεις στο στιλ της και δεν χάνει ποτέ την προσωπικότητά της.

Η Κατερίνα Διδασκάλου με μπικίνι και παρεό:

Katerina Didaskalou Fans/ Facebook