Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου εντελώς άβαφη στη θάλασσα είναι ο ορισμός της φυσικής ομορφιάς

Η Κατερίνα Λέχου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου τη βλέπουμε να χαμογελά στον φακό εντελώς άβαφη στη θάλασσα.

Η Κατερίνα Λέχου αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην ελληνική υποκριτική σκηνή και στα 57 της διατηρεί μια αξιοζήλευτη σιλουέτα. Πρόσφατα, η ίδια μίλησε για την ηλικία της και τόνισε ότι δεν την κρύβει: «Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου. Τι να κρύψω; Το μόνο κουδούνι που μου χτύπησε ήταν πριν δυο χρόνια, στα 55, που είδα ότι επειδή πλέον κουράζομαι πιο εύκολα, θέλω να κάνω μόνο πράγματα που θέλω πραγματικά. Δεν κάνω καθόλου παρέα με τους ίδιους ανθρώπους. Προχωράμε μέσα στα χρόνια και διαχωρίζονται οι ζωές μας».

Αν και οι αναρτήσεις της στο Instagram δεν είναι πολύ συχνές, η Κατερίνα Λέχου συγκεντρώνει φανατικούς followers οι οποίοι πάντα γεμίζουν με likes και σχόλια ό,τι δημοσιεύει στο προφίλ της.

Πρόσφατα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της από την ώρα που απολαμβάνει το μπάνιο της στη θάλασσα.

Στο κλικ, βλέπουμε ένα κοντινό πλάνο της Κατερίνας Λέχου, η οποία είναι εντελώς άβαφη μέσα στη θάλασσα και απολαμβάνει το καλοκαίρι.

Οι followers της Κατερίνας Λέχου την αποθέωσαν και γέμισαν με σχόλια και likes την ανάρτησή της.

Δείτε την Κατερίνα Λέχου εντελώς άβαφη στη θάλασσα:

«Είμαι κοκέτα. Προσέχω τον εαυτό μου. Ναι μπορεί να λένε ότι είμαι καλοντυμένη αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ουσία, είναι το περιτύλιγμα. Βέβαια είναι το δικό μου γούστο, οπότε δέχομαι τα εύσημα. Στο θέατρο ακους τα πάντα, καλά και κακά. Αλλά αυτό είναι το ωραίο. Το ξεπέρασα σκεφτόμενη πως αν όλοι έλεγαν μόνο καλά για μένα, θα τελμάτωνα. Αρα αυτό είναι το κανονικό…» είχε πει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr η Κατερίνα Λέχου.