Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με τη δίδυμη αδερφή της στο θέατρο -Και οι δύο με φορέματα και πολύ στιλάτες

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε στο Θέατρο Πόρτα για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της παράστασης «Γέρμα» και συνοδευόταν από τη δίδυμη αδελφή της, Δώρα.

Η δίδυμη αδελφή της ηθοποιού Κωνσταντίνας Μιχαήλ είναι και η καλύτερή της φίλη. Βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε της βήμα και τη στηρίζει. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δώρα Μιχαήλ έχει δώσει το «παρών» σε επίσημες πρεμιέρες της ηθοποιού και κάθε φορά που ποζάρουν μαζί στον φακό, εντυπωσιάζουν με την εκπληκτική ομοιότητά τους. Η μόνη διαφορά τους βρίσκεται στο χρώμα των μαλλιών τους.

Η Κωνσταντίνα και η Δώρα Μιχαήλ δεν είναι απλά δίδυμες αδελφές: είναι δύο καλές φιλές που αντλούν δύναμη από τη σχέση τους. Χαμογελούν στον φακό και δείχνουν πόσο δεμένες είναι.

«Με την αδερφή μου μεγαλώσαμε σε μια οικογένεια με πολλή αγάπη και νοιάξιμο ο ένας για τον άλλον -φυσικά με τον υπερβάλλοντα ζήλο που υπάρχει στις νότιες χώρες και ειδικότερα στη δική μας. Εγώ δεν είχα θέμα με τη μητέρα μου, αλλά με τον πατέρα μου, ο οποίος διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου -προς το καταπιεστικό. Ήταν λόγω του επαγγέλματός του και της δικής μου ιδιοσυγκρασίας γιατί δεν μαζευόμουν παρόλο που ήμουν ήσυχο παιδί, ειδικά όταν ξεκίνησε η εφηβεία -μια περίοδος που προσωπικά την πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ακούω τη λέξη εφηβεία και λέω "Φεύγω, δεν έχω να πω κάτι στους εφήβους. Καλά ξεμπερδέματα και καλοί πολίτες". Οι ορμόνες ήταν στο κόκκινο και τότε και τώρα και πάντα. Όταν λειτουργούν οι ορμόνες έχουμε θέματα…» είχε πει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο Θέατρο Πόρτα για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης «Γέρμα». Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ φόρεσε ένα εμπριμέ σατέν shirt dress σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του σομόν και το συνδύασε με pointed kitten heels, ενώ η δίδυμη αδερφή της, Δώρα, επέλεξε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα και μαύρες μπαλαρίνες, ενώ κρατούσε μια δερμάτινη τσάντα Emporio Armani.

Δείτε την Κωνσταντίνα Μιχαήλ με τη δίδυμη αδερφή της, Δώρα:

NDP Photo Agency