Ντέβα Κασέλ, Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι έλαμψε στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, Ντέβα Κασέλ, περπάτησε στο catwalk των Dolce & Gabbana και θύμισε τις ένδοξες εποχές της μητέρας της.

Η νεαρή Ντέβα Κασέλ εντυπωσιάζει με τα επιτεύγματά της στο χώρο της μόδας και αναμφισβήτητα θυμίζει τις εποχές όπου η μητέρα της, Μόνικα Μπελούτσι, ζούσε τις χρυσές εποχές του μόντελινγκ.

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, Ντέβα Κασέλ, ακολουθεί την καριέρα της μητέρα της και με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Η 18χρονη Ντέβα Κασέλ, χτίζει το δικό της πορτοφόλιο ενώ σε τόσο νεαρή ηλικία έχει ήδη σπουδαίες φωτογραφίσεις και συνεργασίες στο ενεργητικό της.

Πρόσφατα την είδαμε να φωτογραφίζεται για χάρη του περιοδικού Muse, φορώντας σύνολο Dior ενώ και το VanityFair της Γαλλίας ανέλαβε να δώσει στο φως της δημοσιότητας μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες της.

Αυτή τη φορά, η 18χρονη Ντέβα Κασέλ περπάτησε στο catwalk των D&G που πραγματοποιήθηκε στη Σικελία και ήταν εκθαμβωτική. Φόρεσε ένα αποκαλυπτικό σιθρού αποκαλυπτικό φόρεμα, με λευκές κεντητές λεπτομέριες.

Η 18χρονη Ντέβα Κασέλ κέρδισε τα θετικά σχόλια του κοινού και μάλιστα στα social media φωτογραφίες και βίντεο της βραδιάς δημοσιεύθηκαν από διάφορα προφίλ με τους θαυμαστές της να ενθουσιάζονται και να σχολιάζουν, αφενός πόσο όμορφη είναι και αφετέρου πόσο μοιάζει στη μητέρα της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ντέβα Κασέλ από το catwalk των Dolce & Gabbana

Φωτογραφία: Getty Images