Η Λένα Δροσάκη με τους αδελφούς της

Η Λένα Δροσάκη διασκέδασε στο πατρινό καρναβάλι -Η φωτογραφία από τον «κόκκινο χορό» με τους αδελφούς της

Η Λένα Δροσάκη πήγε στην Πάτρα για να διασκεδάσει στο καρναβάλι.

Περισσότεροι από 60.000 καρναβαλιστές συμμετέχουν στο φετινό πατρινό καρναβάλι, ενώ η πόλη κατακλύζεται από επισκέπτες. Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη πήγε στην Πάτρα για το πατρινό καρναβάλι και δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

H Πάτρα ζει σε έντονους και αμείωτους ρυθμούς του καρναβαλιού, με χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες να απολαμβάνουν τη γιορτή της Πάτρας που θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, που θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης και το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου. 

Η Λένα Δροσάκη διασκέδασε στο πατρινό καρναβάλι με τους αδελφούς της

Η Λένα Δροσάκη πήγε στον γνωστό «κόκκινο χορό», ένα από τα πιο επιτυχημένα πάρτι του πατρινού καρναβαλιού, που κάθε χρόνο ανεβάζει τη διάθεσή στο κόκκινο. Ο «Κόκκινος χορός» είναι εμβληματικός για την Πάτρα και όλοι είναι ντυμένοι στα κόκκινα. Ο κόσμος χορεύει ξέφρενα πίνοντας ρούμι Bacardi, ενώ η μουσική σε συνδυασμό με το κόκκινο χρώμα δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό.

Η Λένα Δροσάκη διασκέδασε με τους τρεις αδελφούς της στον «κόκκινο χορό» και δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram όπου φοράει ένα κόκκινο μίνι φόρεμα και κόκκινο κραγιόν. Η ηθοποιός φαίνεται να πέρασε τέλεια αν κρίνουμε από το χαμόγελό της.

Δείτε την ηθοποιό με τα τρία αδέλφια της:

Η Λένα Δροσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Η ηθοποιός έχει σημειώσει στη συνέντευξή της στο Bovary.gr: «Έχω τρία μεγαλύτερα αδέλφια, αγόρια. Ηταν πολύ δύσκολο να βρω τη θέση μου ανάμεσά τους. Αναρωτιόμουν τι είμαι. Τα παιδιά βρίσκουν τον εαυτό τους μέσα από τους γονείς και τα αδέλφια τους. Οπότε, όταν δεν υπάρχει άλλο ένα κορίτσι, μπερδεύεσαι. Κι εγώ για αρκετά χρόνια πίστευα ότι ήμουν αγόρι. 

Από παιδί έμαθα να αναζητώ την προσοχή των ανδρών. Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι τυχαίο ότι έχω πολλούς άντρες φίλους και νοιώθω μεγαλύτερη οικειότητα μαζί τους. Με τα κορίτσια, με τις γυναίκες είμαι πιο αμήχανη. Φυσικά και έχω φίλες, την κολλητή μου από το γυμνάσιο, στην Πάτρα, που είναι το αντίθετό μου, γυναίκα-γυναίκα, κι άλλες εδώ στην Αθήνα.

Τη χρονιά που τελείωνα το σχολείο παρακολούθησα μια παράσταση στην Πάτρα, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στον ρόλο του Αμλετ. Αυτό ήταν. Κάτι κουνήθηκε μέσα μου, κάτι ταράχτηκε. Και είπα «εδώ είμαι». Μια γυναίκα, παίζει έναν ρόλο ανδρικό. Κι ενώ μπήκα σε μια σχολή ηλεκτρολογίας, αλίμονο, ένα καθαρά αντρικό επάγγελμα, με τη δικαιολογία ότι εγώ είμαι για τα δύσκολα, άρχισα να ψάχνομαι για το θέατρο.

Βρήκα το Λιθογραφείο, στην Πάτρα, απ΄ όπου ξεκίνησα κι έκανα τα πάντα. Τουαλέτες, γραμματεία και θέατρο φυσικά, φώτα, ήχο, πρόβες. Η μαμά μου ανησυχούσε, για τις σπουδές μου. Και θυμάμαι να της λέω: Αυτό που κάνω εκεί μου δίνει ζωή. Μετά από λίγο κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω για την Αθήνα».

Δείτε την Λένα Δροσάκη με τους αδελφούς της: