Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα με total white look -Τα στιλάτα σανδάλια που «έσπασαν» τη μονοχρωμία

Η Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε στα Instagram stories της μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να φορά ένα total white σύνολο.

Η Μάρα Ζαχαρέα διατηρεί έναν ιδιαίτερα δραστήριο λογαριασμό στο Instagram, όπου αναρτά στιγμιότυπα από τη δουλειά και την καθημερινότητά της, ταξίδια και διακοπές και φυσικά τα looks της.

Η Μάρα Ζαχαρέα εξερευνά διαφορετικές εκδοχές του elegant ντυσίματος, άλλοτε τολμώντας έντονα χρώματα αλλά και συνδυάζοντάς τα μεταξύ τους και άλλοτε επιλέγοντας κλασικά κομμάτια με ρετρό χαρακτήρα.

Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε στα stories της στο Instagram μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε ευδιάθετη με ένα total white σύνολο.

Το απόλυτο λευκό είναι συνυφασμένο με την ελευθερία, με την ευεξία του καλοκαιριού. Παρ' όλο που η μονοχρωμία μοιάζει (και είναι) απλή, δεν είναι μονότονη ούτε βαρετή -ένα total outfit έχει τη δική του προσωπικότητα και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Συγκεκριμένα, η Μάρα Ζαχαρέα μια μπλούζα σε στιλ πουκαμίσου χωρίς γιακά, την οποία έχει συνδυάζει με λευκό ψηλόμεσο cropped μπαντελόνι -και τα δύο σε λευκή απόχρωση. Τη μονοχρωμία «σπάνε» τα σανδάλια της, τα οποία είναι σε black & white, ένας από τους πιο διαχρονικούς και κλασικούς συνδυασμούς στη μόδα και το μαύρο σακίδιο πλάτης.

Το look της Μάρας Ζαχαρέα είναι ό,τι πρέπει για ταξίδι, αλλά και για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη ή το νησί.

Δείτε τη Μάρα Ζαχαρέα με total white look:

@marazaharea