Η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού γράφει για τη μητέρα της: «Ποτέ δεν ήσουν η κλασσική μαμά»

Η Ναταλία Γερμανού σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες της μητέρας της στο Instagram.

Ωστόσο, με αφορμή την γιορτή της μητέρας θέλησε να την τιμήσει και να συγκινήσει με τα λόγια της.

«Από τα χεράκια σου δεν έφαγα ποτέ σπανακόπιτα, γεμιστά η κουλουράκια. Ήσουν δεν ήσουν 20 χρονών κορίτσι όταν γεννήθηκα και όχι, ποτέ δεν ήσουν η «κλασσική μαμά». Όμως μου έμαθες τόσα άλλα πράγματα. Μου άνοιξες ορίζοντες. Σε καμάρωνα πάντα που όλοι σε κοίταζαν και σε χάζευαν… Τώρα σε καμαρώνω το ίδιο. Τώρα πια, σε καταλαβαίνω κιόλας, πιο μικρή δεν μπορούσα. Σ' αγαπώ υπέροχη Εριέττα μου! Μητέρα που δεν σε αλλάζω με καμιά» έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού και δημοσίευσε μία φωτογραφία της μητέρας της.

Δείτε εδώ:

Η Εριέττα Μαυρουδή είναι μία γυναίκα γνωστή στον χώρο της διαφήμισης και πρωτοπόρος στο είδος της.

Η σπάνια φωτογραφία της στο Instagram αμέσως τράβηξε την προσοχή των followers της Ναταλίας Γερμανού και η παρουσιάστρια δέχτηκε πολλά σχόλια για την όμορφη μητέρα της.

Αν και στο παρελθόν, η Ναταλία Γερμανού έχει αποκαλύψει ότι τη μεγάλωσε η γιαγιά της καθώς και οι δύο γονείς της ήταν πολύ απασχολημένοι με την δουλειά τους, μητέρα και κόρη είναι πολύ δεμένες.

«Ουσιαστικά με μεγάλωσε η γιαγιά μου η Ελένη, η μαμά του μπαμπά μου, στα Κάτω Πατήσια, στον Άγιο Λουκά. Δεν μεγάλωσα με κανέναν από τους δύο μου γονείς, διότι κανένας τους δεν θα ήταν σε θέση να με μεγαλώσει. Και οι δύο είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις, είχαν την καριέρα τους, δεν θα μπορούσαν να αφοσιωθούν σε ένα παιδί. Όταν οι γονείς μου χώρισαν, η μαμά μου ήταν μόλις 22 χρόνων, πολύ πιτσιρίκα, είχε ήδη ξεκινήσει να ασχολείται με τη διαφήμιση, ήταν πολύ ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη» έχει δηλώσει στο περιοδικό People το 2010.