Φίλιππος Γλίξμπουργκ-Νίνα Φλορ

Η Νίνα Φλορ με εντυπωσιακό Erdem φόρεμα και γόβες Valentino στη Ρώμη, στο πλευρό του Φίλιππου Γλίξμπουργκ

Η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ ταξίδεψαν στη Ρώμη και έδωσαν το παρών στο ετήσιο γκαλά για το McKim Medal.

Η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2021 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Μητρόπολη, σε μια λαμπερή τελετή. Πριν τον θρησκευτικό τους γάμο, είχαν παντρευτεί με πολιτικό στο St. Moritz, το οποίο επισκέπτονται συχνά για τις χειμερινές τους διακοπές.

Οι δυο τους πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, με τη Νίνα Φλορ να έχει αποδείξει την αγάπη της για τη μόδα και την αισθητική, επιλέγοντας στιλάτα και ιδιαίτερα κομμάτια πολυτελών οίκων,

Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στη Ρώμη με αφορμή το ετήσιο γκαλά για το McKim Medal, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο για να τιμήσει άτομα των οποίων το έργο διεθνώς, ιδίως στην Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει συμβάλει σημαντικά στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Η Νίνα Φλορ επέλεξε για την περίσταση ένα ιδιαίτερο off-shoulder φόρεμα του οίκου Erdem, με εντυπωσιακό μοτίβο και μάξι φούστα σε Α γραμμή και το συνδύασε με ιβουάρ δερμάτινες γόβες του οίκου Valentino, ενώ ολοκλήρωσε το look με ένα μίνιμαλ κολιέ σε πετρόλ απόχρωση που έκανε αντίθεση με το φόρεμά της. Για το hairstyle της επέλεξε ίσια μαλλιά που έπεφταν χαλαρά στην πλάτη της και διακριτικό μακιγιάζ.

Δίπλα της, ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ έδειχνε επίσης κομψός, επιλέγοντας ένα navy blue κοστούμι, με το ζευγάρι να ποζάρει και να χαμογελά με θετική διάθεση στους φωτογράφους.

Δείτε την εμφάνιση του Φίλιππου Γλίξμπουργκ και της Νίνα Φλορ:

Getty/ Ideal Image

Δείτε το Erdem φόρεμα της Νίνα Φλορ

Βρείτε το εδώ.