Η Σεμίνα Διγενή

Η Σεμίνα Διγενή με το πιο κοντό κούρεμα που έχει κάνει ποτέ -Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Η Σεμίνα Διγενή αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και να κόψει τα μαλλιά της.

Το νέο της hair look αποκάλυψε ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης με μια κοινή φωτογραφία τους στο προφίλ του στο Instagram.

Η Σεμίνα Διγενή, όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της και φαίνεται φουλ ανανεωμένη.

«Rock me baby! Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και πανέμορφες, ευφυείς συζητήσεις βρέθηκε στην καρέκλα μου αυτό το υπέροχο #rocknroll άτομο!» έγραψε ο Πάνος Καλλίτσης για την Σεμίνα Διγενή.

Η Σεμίνα Διγενή με νέο hair look -Εκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά

Η Σεμίνα Διγενή αποφάσισε να κάνει μία τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της και για αυτό αφέθηκε στα χέρια του hair stylist, Πάνου Καλλίτση. Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας πόζαρε με τον Πάνο Καλλίτση στο Instagram, δείχνοντας το νέο hair look της.

«Άλλος πλανήτης!» έγραψε η Σεμίνα Διγενή για το hair look της δημοσιεύοντας την ίδια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram.

Σημειώνουμε ότι το βιβλίο της Σεμίνας Διγενή «Αποδελτίωση ΙΙ», των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», παρουσιάζεται στην Πάτρα, σήμερα Τρίτη 20 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας, αλλά και ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Πάνος Θεοδωρακόπουλος.