Η Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη στην παραλία με το μοναδικό απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ

Μπορεί η Σία Κοσιώνη να μας καλησπερίζει καθημερινά μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τα Σαββατοκύριακα όμως είναι αφιερωμένα σε εκείνη και την οικογένεια της.

Απολαμβάνει τις στιγμές με τον γιο της Δήμο και τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη χωρίς να διστάζει να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο της καθημερινότητάς της με τους followers της.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία με το μοναδικό απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ: ένα ψάθινο καπέλο, για προστασία από τον ήλιο, και εντελώς άβαφη. Η Σία Κοσιώνη έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης «Λίγο καλοκαίρι βρε παιδιά…», αφήνοντας να εννοηθεί πως όπως και πολλοί άλλοι ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

«Στην καθημερινότητά μου δεν έχω καμία σχέση με την εικόνα που βγάζω στο δελτίο. Εκεί πρέπει να είμαι σοβαρή, πειθαρχημένη, χωρίς χαμόγελο. Σκέψου ότι με τόσες δυσάρεστες ειδήσεις που έχουμε, η μόνη στιγμή που χαμογελάω στην κάμερα είναι όταν λέω “καληνύχτα σας”. Θέλω να βάλω μερικές δόσεις χαράς, δυστυχώς, όμως, λείπουν από τις ειδήσεις, λόγω των συνθηκών», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People η Σία Κοσιώνη.

Δείτε την σούπερ καλοκαιρινή φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη: