Η Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη με animal print ολόσωμο μαγιό ετοιμάζεται να βουτήξει στη θάλασσα «βρέξει, χιονίσει»

Η Σοφία Αλιμπέρτη δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου τη βλέπουμε με ολόσωμο μαγιό με animal print να βουτά στη θάλασσα.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! σχετικά με τον χρόνο που περνάει και την ηλικία και αν αυτή την τρομάζει, η 58χρονη Σοφία Αλιμπέρτη τόνισε: «Το σύμπαν είναι άχρονο και, όπως λέει και μια φίλη μου, άπαχο. Ο χρόνος είναι δικό μας κατασκεύασμα. Δεν υπάρχει ηλικία, υπάρχει διάθεση. Υπάρχει ίσως η εμπειρική ηλικία και υπάρχει και η βαρύτητα. […] Δεν κάνω παρεμβατικά πράγματα για να φαίνομαι νεότερη, αλλά για να έχω μια καλύτερη υγεία στο πρόσωπο. Κάνω πράγματα που συντηρούν την ηλικία σε ένα καλύτερο επίπεδο. θα με σοκάρει η ρυτίδα; Θέλω να μεγαλώσω, να γίνω γιαγιά, να έχω εγγόνια, το θέλω όλο».

Η Σοφία Αλιμπέρτη, λοιπόν, διατηρεί μια αξιοζήλευτη σιλουέτα και φαίνεται ότι προσέχει τον εαυτό της.

Η ίδια συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο προφίλ της στο Instagram, ενώ σίγουρα από τις πιο αγαπημένες της εποχές είναι το καλοκαίρι, το οποίο το περνά στο αγαπημένο της νησί και προσωπικό της παράδεισο, την Πάρο.

Πρόσφατα, η Σοφία Αλιμπέρτη δημοσίευσε ένα βίντεο στα stories της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε με ολόσωμο animal print μαγιό να ετοιμάζεται να βουτήξει στη θάλασσα.

Και μπορεί ο καιρός να μην είναι ο ιδανικός για μπάνιο στη θάλασσα, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει από το story της Σοφίας Αλιμπέρτη, η ίδια ωστόσο δηλώνει ότι θα βουτούσε ακόμα και με χιόνι -ως πιστή fan του καλοκαιριού και της παραλίας!

Δείτε τη Σοφία Αλιμπέρτη με animal print ολόσωμο μαγιό:

@sofoufou_
@sofoufou_
@sofoufou_
@sofoufou_