Φωτογραφία: tik tok / @jbunzie

Η σωσίας της Μέριλιν Μονρόε που συγκλόνισε το Tik Tok

Εν μέσω συζητήσεων για την biopic ταινία για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε «Blonde», το βλέμμα των χρηστών του Tik Tok είναι στραμμένο στη Jessica Vill, την νεαρή σωσία της θρυλικής ηθοποιού.

Από όταν κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της ταινίας στο διαδίκτυο τον Ιούνιο, το κινηματογραφικό κοινό έχει σχολιάσει πολλάκις την ομοιότητα της πρωταγωνίστριας, Ana de Armas με τη Μέριλιν, ενώ έχουν επίσης αποθεώσει τις ερμηνευτικές και μιμητικές της ικανότητες.

Ωστόσο, η κοινή γνώμη στο Tik Tok θεωρεί πως δεν υπάρχει άτομο που υποδύεται καλύτερα την εμβληματική σταρ από τη νεαρή make-up artist Jessica Vill. «Μοιάζεις και κινείσαι σα τη Μέριλιν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ηθοποιό που την υποδύθηκε ποτέ. Είναι απίστευτο» σχολίασε μια χρήστης, ενώ ένας άλλος έγραψε «Έπρεπε να είσαι εσύ αυτή που θα την υποδυθεί στη νέα biopic ταινία».

Η νεαρή vlogger έγινε γνωστή ως «μάγισσα του μακιγιάζ» μέσα απ' το κανάλι της στο Youtube όπου αναρτούσε βίντεο δείχνοντας τον εαυτό της να μεταμορφώνεται σε celebrity και χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας όπως η Αριάνα Γκράντε, τη Τζέσικα Ράμπιτ και η Μπέτυ Μπουπ.

Όλα τα looks που έχει δημιουργήσει η Jessica είναι απίστευτα περίτεχνα και πετυχημένα, αλλά κανένα δεν μπορεί να συναγωνιστεί τη συγκλονιστική της μίμηση της Μέριλιν Μονρό. Οι φαν της διάσημης make-up artist δήλωσαν συγκλονισμένοι τόσο με το καταπληκτικό μακιγιάζ που αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια του προσώπου της Μέριλιν, όσο και με τον τρόπο που μιμείται τις κινήσεις και τις εκφράσεις της.

«Συνήθως οι σωσίες της Μέριλιν της μοιάζουν, αλλά δεν είναι ακριβώς όπως αυτή. Δεν έχω δει ποτέ κάποια που της μοιάζει τόσο, ειδικά τα μάτια» έγραψε ένας φαν, συμπληρώνοντας πως «Όλοι κάνουν το μακιγιάζ της λάθος αλλά εσύ το πετυχαίνεις 100%». Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι θεατές έμειναν άναυδοι με την ασύλληπτη ομοιότητα με τα μάτια και το βλέμμα της αείμνηστης ηθοποιού.