Η Σούρι Κρουζ

Η Σούρι Κρουζ με αθλητικό outfit πήγε για πρωινό στη Νέα Υόρκη

Η Σούρι Κρουζ μεγάλωσε πολύ και πήγε μόνη της για πρωινό στη Νέα Υόρκη.

Από τότε που γεννήθηκε η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χόλμς, Σούρι βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ξένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα δύσκολο και κακομαθημένο παιδί. Επιπλέον, είχε συζητηθεί πολύ το γεγονός πως στα 3 της χρόνια η Σούρι κυκλοφορούσε με τακούνια.

Σύμφωνα πάντα με τα ξένα δημοσιεύματα η Κέιτι Χολμς έχει αναπτύξει μια υπέρ προστατευτική σχέση με την μοναχοκόρη της, ενώ ο Τομ Κρουζ δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την κόρη του.

Μαμά και κόρη εμφανίζονται συχνά μαζί και πάντα το στιλ τους είναι μοναδικό. Σε αντίθεση με τα παιδικά της χρόνια, όπου η Σούρι ντυνόταν μόνο με επώνυμα brands, τώρα επιλέγει πολύ το street style με οικονομικά brands -μάλιστα σ αυτό έχει συμβάλει η διάσημη μαμά της.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Σούρι Κρουζ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου είχε βγει για να πάρει το πρωινό της.

Σούρι Κρουζ

Η Σούρι Κρουζ για την πρωινή της βόλτα προτίμησε ένα αθλητικό outfit με μοβ κοντό σορτσάκι, μπλε κοντομάνικο t-shirt και το συνδύασε με flip flops. Σε όλη τη διάρκεια της βόλτας της η Σούρι δεν έβγαλε τη μάσκα της, ενώ είχε συνεχώς στα χέρια το κινητό της.