η Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου φτιάχνει γεμιστά με το μπικίνι της και ζει το καλοκαίρι στα καλύτερά του

Η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου τη βλέπουμε με ένα στιλάτο μπικίνι να φτιάχνει γεμιστά.

Η Τόνια Σωτηροπούλου θεωρείται μια από τις ηθοποιούς με την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στην Ελλάδα, η ίδια ωστόσο έχει και πολύ χιούμορ, ενώ είναι άνθρωπος της ρουτίνας και της αρέσει να περνά ήσυχα τις ημέρες της.

«Με τους δικούς μου ανθρώπους είμαι πάρα πολύ αστεία - το χιούμορ είναι από τα βασικότερα αγαθά. Μου αρέσει να κάνω φάρσες, καταλαβαίνεις πολύ ώριμη για την ηλικία μου, δέχομαι και όταν μου κάνουν. Σε γενικές γραμμές η καθημερινότητα μου είναι ήσυχη και κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Είμαι άνθρωπος της ρουτίνας. Θα σηκωθώ το πρωί, θα πάω το σκύλο μου βόλτα να παίξει, θα κάνω γυμναστική στο Ζάππειο με τον προπονητή μου, θα κάνω διαλογισμό δύο φορές την ημέρα, θα βγω να κάνω ότι δουλειές έχω και το βράδυ μου αρέσει να πηγαίνω για φαγητό με τον Κωστή, τους φίλους μου όπου απολαμβάνω τις ατέρμονες συζητήσεις» είχε δηλώσει η Τόνια Σωτηροπούλου σε συνέντευξή της στο Bovary.gr.

Η Τόνια Σωτηροπούλου διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram όπου συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, τα looks που επιλέγει για τις εμφανίσεις της και τα επαγγελματικά της πρότζεκτ.

Πρόσφατα, στα Instagram stories της ανέβασε ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε με ένα στιλάτο μπικίνι να φτιάχνει γεμιστά.

Δείτε την Τόνια Σωτηροπούλου με στιλάτο μπικίνι να φτιάχνει γεμιστά: