Τζένη Μπότση

Η σπάνια φωτογραφία της Τζένης Μπότση με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά και την κόρη τους, Αλίκη

Η Τζένη Μπότση εύχεται στον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά, χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του με μια οικογενειακή φωτογραφία.

Η Τζένη Μπότση έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι κοινές εμφανίσεις της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά, είναι σπάνιες, όπως και οι κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Ωστόσο, η Τζένη Μπότση είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, η Τζένη Μπότση έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του συντρόφου της, Αλέξανδρο Μιχαλά, και την κόρη τους, Αλίκη στο προφίλ της. Αφορμή ήταν τα γενέθλια του συντρόφου της, ο οποίος έκλεισε τα 45 του χρόνια.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Τζένη Μπότση με τον Αλέξανδρο Μιχαλά και την κόρη τους Αλίκη, με τη γενέθλια τούρτα του συντρόφου τους.

«Εκείνος 45, εκείνη 4,5 τους χαίρομαι απεριόριστα» έγραψε η Τζένη Μπότση στο story που δημοσίευσε στο Instagram.

Δείτε την Τζένη Μπότση με τον σύντροφό της και την κόρη τους:

Η Τζένη Μπότση και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς καλωσόρισαν στον κόσμο τη μικρή Αλίκη τον Νοέμβριο του 2019, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης. Μάλιστα, το ζευγάρι επιθυμούσε πολύ να αποκτήσει μαζί ένα παιδί. Μάλιστα, κανείς δεν γνώριζε ότι η ηθοποιός ήταν έγκυος, αφού η ίδια κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι να σιγουρευτεί ότι όλα θα πάνε καλά.

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί: «Βιώνουμε κανονικά τον έγγαμο βίο, χωρίς να έχουμε περάσει από την εκκλησία. Πάντα αυτή την άποψη είχα για τον γάμο, δεν είχα ονειρευτεί ποτέ να φορέσω το άσπρο νυφικό. Η μαμά μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, δύο κόρες έχει, καμία δεν έχει παντρευτεί. Ούτε ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε. Εκείνος μου είπε να κάνουμε παιδί, που είναι και πιο σημαντικό» είχε πει η Τζένη Μπότση σε τηλεοπτική συνέντευξή της.