Η Τζένη Μπότση με κόκκινο παλτό

Χαρούμενη μαμά: Η Τζένη Μπότση μας δείχνει πώς περνά τον χρόνο στο σπίτι, παρέα με την κόρη της -Η τρυφερή φωτογραφία

Η Τζένη Μπότση είναι μια χαρούμενη μαμά και απολαμβάνει τον χρόνο στο σπίτι με το μωράκι της, το οποίο είναι τεσσάρων μηνών.

Η ηθοποιός Τζένη Μπότση δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατά αγκαλιά την κορούλα της και να διαβάζουν παρέα στο κρεβάτι.

«Μπορεί να #μένουμεσπίτι αλλά είναι μια ευκαιρία να διαβάζουμε αγκαλιά! Είναι τεσσάρων μηνών και το απολαμβάνει! Περάστε χρόνο με την οικογένεια σας... είναι ευκαιρία» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της.

Φαίνεται ότι η Τζένη Μπότση πραγματικά περνά μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους στην προσωπική της ζωή. Η ίδια γέννησε την κόρη της πριν από λίγους μήνες, συγκεκριμένα τον Νοέμβριο. Πατέρας της μικρής είναι ο σύντροφος της ηθοποιού, Αλέξανδρος Μιχαλάς, με τον οποίο διατηρεί σχέση τα τελευταία έξι χρόνια. Μάλιστα κανείς δεν γνώριζε ότι η Τζένη Μπότση είναι έγκυος, αφού η ίδια ήθελε να βεβαιωθεί πρώτα ότι όλα θα πάνε καλά, πριν το γνωστοποιήσει.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Τζένη Μπότση έχει την καλύτερη παρέα στον καιρό την αναγκαστική καραντίνας και μαμά και κόρη απολαμβάνουν η μια τη συντροφιά της άλλης. Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση: