Υρώ Λούπη

Η Υρώ Λούπη με strapless μπικίνι στα ιαματικά νερά της Αιδηψού

Η Υρώ Λούπη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με μπικίνι.

Πολλοί είναι οι εγχώριοι celebrities που ποστάρουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους στα social media και ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για το τι κάνουν στο διάλειμμά τους από τους επαγγελματικούς της υποχρεώσεις.

Μεταξύ αυτών και η Υρώ Λούπη, η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αιδηψό. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στα λουτρά με μπικίνι. «Δεκαεφταύγουστος στην Αιδηψό για ιαματικά … και ήδη αισθάνομαι πολύ καλύτερα!» έγραψε η Υρώ Λούπη στη ανάρτησή της.

Η Υρώ Λούπη διατηρεί είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου συγκεντρώνει χιλιάδες followers, και συχνά μοιράζεται μαζί τους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Η φωτογραφία της με μπικίνι ενθουσίασε τους fans της συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια.

Η Υρώ Λούπη στα 52 της διατηρεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα. «Τα έχω βρει με τον εαυτό μου, κοντεύω 50 χρονών… Λέω την ηλικία μου, τα έχω ζήσει, δικά μου είναι», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή της τον Μάρτιο του 2021.

Δείτε την Υρώ Λούπη με μπικίνι στην Αιδηψό:

Η Υρώ Λούπη είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια Σωτήρη Καλυβάτση. Η ίδια αποτελεί μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής υποκριτικής σκηνής, ενώ συμμετείχε και στη σειρά «Βέρα στο Δεξί». Σχετικά με τον γάμο, η Υρώ Λούπη είχε δηλώσει στην εκπομπή Happy Day. «Ο γάμος δεν είναι κάτι που με εκπροσωπεί. Μου έχουν κάνει αρκετές φορές πρόταση γάμου. Ο Σωτήρης δεν μου έχει κάνει, συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό. Είμαι αυστηρά μονογαμική στις σχέσεις μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.