Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με σακάκι και παντελόνι με παγιέτα

Flashback: Οταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν μοντέλο και έκανε fitting στα ρούχα της Λουκίας

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει φανατικούς θαυμαστές και κάθε της ανάρτηση στο Instagram κεντρίζει το ενδιαφέρον τους.

Αυτή τη φορά γύρισε τον χρόνο πίσω και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από τότε που δούλευε ως junior fashion editor και δοκίμαζε ρούχα της σχεδιάστριας Λουκίας στο ατελιέ της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν βρέθηκε τυχαία στην ομάδα του «Greece's Next Top Model». Εχει σπουδάσει Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998, και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα δούλεψε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου, αφήνοντας το προσωπικό της στίγμα στους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

Ως fashion editor βρέθηκε να κάνει και τον ρόλο του μοντέλου, όπου συνεργάστηκε με σπουδαίους σχεδιαστές όπως με τον Γιώργο Ελευθεριάδη, την Λουκία και την Orsalia Parthenis, ενώ έχει περπατήσει σε πολλά catwalk.

Οι τρεις φωτογραφίες της Ζενεβιέβ Μαζαρί από το παρελθόν στο προφίλ της στο Instagram ενθουσίασαν τους θαυμαστές της. Οπως σημείωσε η ίδια στο προφίλ της πρόκειται για τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της.

Μάλιστα, στις παρακάτω δύο φωτογραφίες δυσκολευτήκαμε πολύ να αναγνωρίσουμε την Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τα μαλλιά της, τα οποία είναι ανοιχτόχρωμα, είναι πιασμένα πίσω και τα φρύδια της είναι αρκετά πιο λεπτά, τάση της τότε εποχής.