η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς με τον Κάρολο

Αυτά είναι τα παιδιά της Καμίλα από τον πρώτο της γάμο, Τομ και Λάουρα

O Κάρολος είναι πλέον ο βασιλιάς της Αγγλίας και η σύζυγός του, Καμίλα έχει ανακηρυχθεί και επισήμως βασιλική σύζυγος.

Το ζευγάρι πέρασε από 40 κύματα για να είναι μαζί, παντρεύτηκαν άλλους, έκαναν διαφορετικές οικογένειες μέχρι να μπορέσουν να είναι και επισήμως μαζί το 2005, παρόλα αυτά, αισίως κλείνουν 17 χρόνια γάμου.

Μπορεί η βασιλική σύζυγος Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και ο βασιλιάς Κάρολος να μην έχουν παιδιά, ωστόσο, όπως ο Κάρολος, έτσι και η Καμίλα έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, τον Τομ και την Λάουρα.

Ο Τομ Πάρκερ Μπόουλς, όπως αναφέρει η Daily Mail και το ibtimes γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1974 ενώ ο βασιλιάς Κάρολος, όχι απλά είναι... πρακτικά πατριός του, αλλά είναι επίσης και νονός του.

Σε νεότερη ηλικία ο Τομ, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, ήταν άτακτος και ζωηρός ενώ γνωστό είχε γίνει και το «σκάνδαλο» ανάμειξης του με τα ναρκωτικά, κάτι που έκανε τον Κάρολο έξαλλο μιας και το όνομά του ήταν συνυφασμένο με τη φιλανθρωπική δράση του για χάρη του Phoenix House, μη κερδοσκοπικού οργανισμού απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που λειτουργεί σε δέκα πολιτείες.

Φωτογραφία: Ap Images

Ο Τομ με τον Χάρι και τον Γουίλιαμ είναι καλοί φίλοι και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός του έχει «πιάσει» μαζί στο παρελθόν. Σχετικά με την επαγγελματική του σταδιοδρομία, ο Τομ είναι επιτυχημένος συντάκτης φαγητού. Έχει δημοσιεύσει σχετικά βιβλία ενώ ασκεί και την κριτική του σε εστιατόρια για χάρη της «The Mail On Sunday». O Τομ παντρεύτηκε τη συντάκτρια μόδας, Sara Buys και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Λόλα και τον Φρέντυ.

Από την άλλη, η κόρη της Καμίλα, η Λάουρα γεννήθηκε την πρώτη Ιανουαρίου του 1978. Έχει εργαστεί ως μάνατζερ σε gallery τέχνης, ενώ το 2006 συνίδρυσε την gallery Eleven, μια gallery καλών τεχνών στη Belgravia.

  Laura Lopes and Tom Parker Bowles / Getty Images

Έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον Χάρι Λόπες, πρώην μοντέλο του Calvin Klein, την Ελίζα και τους δίδυμους Λούις και Γκας.

Το 2006 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της ενώ στον γάμο της παραβρέθηκαν όλοι. Ο αδερφός της και ο πατέρας της παραβρέθηκαν ενώ στο φωτογραφικό φακό αποτυπώνονται η Καμίλα με τον Κάρολο αλλά και οι δύο του γιοι.

 Φωτογραφία: Ap Images