Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος

Τα δημόσια μηνύματα στήριξης δεκάδων καλλιτεχνών σε Μπότση, Λάμπρη και Μιχαλά

Η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά ανακοίνωσαν πριν από λίγο πως ο Κώστας Σπυρόπουλος τις έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά.

«Ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο», αναφέρουν μεταξύ άλλων στο μήνυμα που δημοσίευσαν στο Instagram.

Κάτω από τις αναρτήσεις των ηθοποιών με την καταγγελία, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στηρίζουν τις τρεις γυναίκες και συγκλονίζουν με αυτά που γράφουν.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει τα εξής, απευθυνόμενος στην Αγγελική Λάμπρη: «Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτό»!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος γράφει τα εξής κάτω από το μήνυμα της Τζένης Μπότση: «Από τότε που μου το είπες για πρώτη φορά έβλεπα στο βλέμμα σου πάντα αυτή τη σκιά. Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν για πάντα χωρίς το φόβο που τόσα χρόνια έκρυβες, όπως μπορούσες. Σ’ αγαπώ και εύχομαι η κόρη σου να είναι ατρόμητη σε όλη της τη ζωή γιατί απλά η μητέρα της έπαψε να φοβάται». Η Τζένη Μπότση απάντησε: «Σ' αγαπώ Φώτη. Στο χρωστάω κι αυτό!».

Στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημειώνει κάτω από το ποστ της Αγγελικής Λάμπρη: «Η τόλμη σας είναι ιστορική. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την απόφαση σας. Κάνετε ένα μεγάλο βήμα που θα μας πάει όλους μπροστά».

Αλλά και άλλοι καλλιτέχνες, γυναίκες και άνδρες στηρίζουν τις τρεις γυναίκες για το θάρρος τους.

«Σήμερα μου έδωσες έναν ακόμη λόγο να είμαι περήφανη για εσένα. Σε αγαπώ κουμπάρα μου!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου στη Τζένη Μπότση.

«Τζένη μου, Λουκία μου σας αγαπώ!μπράβο σας!!!είμαι περήφανη για σας! Είμαστε μαζί σας!!!!», έγραψε η Σοφία Φαραζή ενώ η Σμαράγδα Καρύδη πρόσθεσε: «Σ’ αγαπώ φίλη μου».

Η Μαριέλλα Σαββίδη συγκίνησε γράφοντας: «Δύναμη, Θάρρος, Αξιοπρέπεια, Περηφάνια αυτά σε χαρακτηρίζουν και τόσα άλλα. Ανυπομονώ για την στιγμή που θα καταλάβει η Αλίκη σου πόσο περήφανη πρέπει να είναι για την μαμά της. @jennybotsi σ´αγαπώ! #καμίαμόνη».

«Είμαστε όλες μαζί», έγραψε η Τζένη Διαγούπη και η Σοφία Παυλίδου πρόσθεσε: «Είμαι μαζί σας!».

«Μαζί σας», έγραψε η Μαρία Ναυπλιώτου κάτω από το post της Αγγελικής Λάμπρη, όπως και η Σμαράγδα Καρύδη: «Μπράβο σου αγαπημένη μου».Ο Νίκος Ψαράς στηρίζει την πρωτοβουλία των γυναικών γράφοντας «Αγάπη μου!! Δύναμη!!, όπως και η Άντρι Θεοδότου που έγραψε «Μπράβο Αγγελική μου!»

«20 χρόνια το περίμενα. Να βρει η φίλη μου το σθένος», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Μουμούρη αναδημοσιεύοντας το post της Τζένης Μπότση.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έγραψε: «Δύναμη» ενώ ο Αργύρης Αγγέλου πρόσθεσε «Κορίτσι μου!! Σπουδαίο!».