Κάρλα Μπρούνι

H Κάρλα Μπρούνι φωτογραφίζει τη μητέρα της με μαγιό -Είναι 93 ετών και μοιάζουν πολύ

Η Κάρλα Μπρούνι δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της μητέρας της και όλοι συμφώνησαν πως μητέρα και κόρη μοιάζουν πολύ.

H Kάρλα Μπρούνι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της, Μαρίσα Μπορίνι, η οποία φοράει το ολόσωμο μαγιό της και κάνει μπάνιο σε μια πισίνα.

Η Ιταλίδα Μαρίσα Μπορίνι είναι 93 ετών και στη φωτογραφία της με μαγιό φαίνεται να είναι και ροκ χαρακτήρας. Η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό και απέδειξε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

H Κάρλα Μπρούνι φωτογραφίζει τη μητέρα της με μαγιό -Είναι 93 ετών και μοιάζουν πολύ

Η Κάρλα Μπρούνι κατά καιρούς δημοσιεύσει φωτογραφίες της μητέρας της στο προφίλ της στο Instagram. H Mαρίσα Μπορίνι είναι ηθοποιός και πιανίστρια. Σήμερα είναι μια cool γιαγιά!

Δες τη φωτογραφία της:

Στο βιβλίο που έγραψε η Μαρίσα Μπορίνι με τίτλο «Οι ακριβές μου κόρες» εξομολογήθηκε ότι ο βιολογικός πατέρας της Κάρλα Μπρούνι ήταν ο γιος του εραστή της και το ειδύλλιο εξελίχθηκε όταν εκείνος ήταν 19 ετών και η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι 35. «Έπρεπε να το διηγηθώ γιατί είχαμε ήδη μιλήσει πολύ, γιατί είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό για την κόρη μου. Ετσι λοιπόν έγραψα ένα κεφάλαιο μέσα στο βιβλίο για να της εξηγήσω γιατί ποτέ δεν μίλησα. Κατά βάθος υπάρχει πάντα μια μικρή πικρία για αυτό» είχε δηλώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρίσα Μπορίνι με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της.

Πράγματι, ο Αλμπέρτο Μπρούνι-Ταντέσι, ο οποίος είχε δύο παιδιά με την Μαρίσα, την Βαλερί και τον Βιρτζίνιο, δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Κάρλα Μπρούνι. Η ίδια έμαθε την αλήθεια όταν ήταν 28 ετών.