Κατερίνα Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου με ολόσωμο μαγιό στην παραλία, καλωσορίζει το καλοκαίρι

H Κατερίνα Διδασκάλου είναι μια γυναίκα που εμπνέει με το στιλ της σε κάθε της εμφάνιση.

Πάντα παραδίδει μαθήματα στιλ με τα σύνολα που επιλέγει και τους στιλιστικούς συνδυασμούς που κάνει.

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της, τα οποία συχνά συνοδεύει και με ποιήματα Ελλήνων ποιητών, τα οποία απαγγέλει η ίδια.

Έτσι, αυτή τη φορά, η Κατερίνα Διδασκάλου δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε μαύρο ολόσωμο μαγιό παρέα με μια φίλη της, να απολαμβάνει τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο βίντεο, η Κατερίνα Διδασκάλου επέλεξε στίχους από το «Fata Morgana» του Νίκου Καββαδία.

«Αποχαιρετώντας το Πάσχα. Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι… με το “Fata Morgana” του Νίκου Καββαδία» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης.

Πάντως, πολλές ήταν οι Ελληνίδες celebrities που αποφάσισαν φέτος το Πάσχα να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό και να φορέσουν από τώρα τα μαγιό τους και να κάνουν τις πρώτες βουτιές. Ο καλός καιρός που έκανε το Πάσχα έδωσε την ευκαιρίες στις διάσημες Ελληνίδες να πάνε σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό και να κάνουν τις πρώτες βουτιές.

Μια από αυτές, λοιπόν, ήταν και η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία φόρεσε το μαγιό της και παρέα με μια φίλη της αποφάσισε να κάνει τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού, αποχαιρετώντας το Πάσχα με δροσερό τρόπο και να φέρει λίγο νωρίτερο το καλοκαίρι στο Instagram.

Δείτε την Κατερίνα Διδασκάλου με μαύρο ολόσωμο μαγιό: