Ο Κώστας Καζάκος με την κόρη του

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος πήγε με την κόρη του, Τζένη, να απολαύσουν την Τάνια Τρύπη στο θέατρο

Επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Αθηνών με την παράσταση «Μη σου τύχει».

Στην παράσταση παίζουν οι Αιμίλιος Χειλάκης, Χριστόδουλος Στυλιανού, Τάνια Τρύπη, Ελένη Καρακάση, Ευγενία Ξυγκόρου, Νίνα Φώσκολου. Τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του έργου υπογράφουν οι Αιμίλιος Χειλάκης και Μανώλης Δούνιας.

Στην πρεμιέρα ήταν ο πρώην σύζυγος της Τάνιας Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος, με την κόρη τους, Τζένη Καζάκου. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 και χώρισε το 2007 διατηρώντας πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος πήγε με την κόρη του, Τζένη, να απολαύσουν την Τάνια Τρύπη πάνω στη σκηνή

Πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση «Μη σου Τύχει» στο θέατρο «Αθηνών». Η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί στην παράσταση και στο πλευρό της ήταν η κόρη της, Τζένη Καζάκου με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Πατέρας και κόρη πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό πριν την έναρξη της πρεμιέρας.

 Φωτογραφία: NDP photo agency
 Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Τάνια Τρύπη έχει δηλώσει για τον Κωνσταντίνο Καζάκο στο περιοδικό Gala: «Με τον Κωνσταντίνο έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές, έχουμε κάνει σειρές μαζί, έχουμε κάνει ένα παιδί μαζί. Ότι χωρίζουν δύο άνθρωποι δεν σημαίνει ότι γίνονται εχθροί. Εμείς χωρίσαμε αγαπώντας ο ένας τον άλλον. Κι αυτό παρέμεινε. Δεν περάσαμε καν το στάδιο να θυμώσει ο ένας με τον άλλον για κάτι. Από την αρχή ήμασταν σχεδόν καλά, απλά λίγο στενοχωρημένοι. Αλλά η σχέση είναι καλή. Θεωρώ τον Κωνσταντίνο οικογένεια αλλά και πολύ καλό μου φίλο. Κι είναι ένας εξαιρετικό συνεργάτης. Το να υπάρχει χημεία στη ζωή δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει και στη σκηνή. Εμείς το έχουμε πετύχει και στη ζωή και στο θέατρο».