Κιάρα Φεράνι: Παντρεύτηκε η αδερφή της σε κάστρο της Ιταλίας

Κιάρα Φεράνι: Παντρεύτηκε η αδερφή της σε κάστρο της Ιταλίας -Γιατί η διάσημη ινφλουένσερ ανέβασε ελάχιστες φωτογραφίες

Η αναμονή επιτέλους έλαβε τέλος: μετά από μια μακρά προετοιμασία και μια τελετή με αυστηρά μέτρα προστασίας, η Francesca Ferragni και ο Riccardo Nicoletti παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου παρουσία συγγενών και φίλων στο κάστρο Rivalta, στην περιοχή της Piacenza της Ιταλίας.

Οι λεπτομέρειες για το γεγονός ήταν ελάχιστες καθώς ήταν ρητή επιθυμίας του γαμπρού και της νύφης, οι οποίοι, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στον γάμο της Κιάρα Φεράνι και του Φέντεζ στο Noto, ήθελαν να κρατήσουν όσο το δυνατόν χαμηλότερο προφίλ.

Όπως αναφέρει το ιταλικό Vanity Fair, η εντολή τηρήθηκε και από την Κιάρα Φεράνι, η οποία περιόρισε τις αναρτήσεις της σχετικά με το γάμο σε μια φωτογραφία της με τις αδελφές της Francesca, τη νύφη, και Valentina, καθώς και σε μια άλλη όπου η Francesca φτιάχνει τα μαλλιά της.

Ενα ακόμη μέτρο ήταν να μαυρίσουν τα παράθυρα του κάστρου Rivalta για να μην μπορούν να κρυφοκοιτάξουν παπαράτσι και θεατές, εξασφαλίζοντας ότι η ξεχωριστή μέρα της Francesca Ferragni και του Riccardo Nicoletti ήταν μόνο για εκείνους. Οι δυο τους ορκίστηκαν αιώνια αγάπη ο ένας στον άλλο παρουσία του μικρού Edoardo, του γιου που απέκτησαν τον Ιούνιο του 2022 και των μασκότ της ημέρας, τα παρανυφάκια της Francesca που δεν ήταν άλλα από τα ανίψια της, τα παιδιά δηλαδή της Κιάρα Φεράνι.

Το νυφικό της Francesca, καθώς και των αδελφών της και της μητέρας της Marina Di Guardo, σχεδιάστηκε από το Atelier Emé, ενώ ο Riccardo Nicoletti φόρεσε δημιουργίες του Luigi Bianchi.

Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούλιο η Κιάρα Φεράνι βρέθηκε στη Μύκονο για το μπάτσελορ της αδερφής της. Την παρουσία της στο νησί των ανέμων αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram, δημοσιεύοντας πολλά στιγμιότυπα από τις μέρες της εκεί μαζί με κοντινούς της φίλους και τις μικρότερες αδερφές της.

Κιάρα Φεράνι: Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο της αδερφής της

H αδερφή της Κιάρα Φεράνι την ώρα της προετοιμασίας για τη γαμήλια τελετη.
Η Κιάρα Φεράνι με την άλλη αδερφή της, Valentina
Τα παιδιά της Κιάρα Φεράνι ήταν τα παρανυφάκια.
Η Κιάρα Φεράνι με τις αδερφές της.
Οι τρεις αδερφές με τους συζύγους τους.