Φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY

Κιάρα Μαρκέζη: Η 24χρονη εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου περπάτησε στην πασαρέλα του Athens Fashion Week

Η Κιάρα Μαρκέζη, η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου, περπάτησε στο Athens Fashion Week, για το show της Kathy Heyndels.

Η Κιάρα Μαρκέζη η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», ασχολείται ενεργά με τον χώρο της μόδας και μάλιστα, φέτος, στην πρώτη ημέρα του Athens Fashion Week περπάτησε για το show της Kathy Heyndels.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε την 24χρονη Κιάρα καθώς ετοιμαζόταν για το catwalk της ενώ δεν έλειψαν και οι επόμενες φωτογραφίες όπου φορά ένα ολόλευκο maxi φόρεμα με cut out λεπτομέρειες.

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου, στο Athens Fashion Week

Στην πασαρέλα εμφανίστηκε και με ένα τζιν σύνολο το οποίο απαρτίζεται από ένα παντελόνι και ένα τοπ με εντυπωσιακές κόκκινες λεπτομέρειες στο μπούστο.

Φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY
 Φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY
 Φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY

Η Κιάρα Μαρκέζη, κόρη της διάσημης φωτογράφου, Μαρίας Μαρκέζη, είναι το πρώτο εγγόνι του Άκη Τσοχατζόπουλου. Στον παππού της είχε ιδιαίτερη αδυναμία και μάλιστα η ίδια σε παλαιότερες συνεντεύξεις έχει αναφερθεί στη σχέση που είχαν μεταξύ τους.

«Ήμουν το μοντέλο της μητέρας μου από τότε που γεννήθηκα. Το όνομά μου είναι ιταλικό και σημαίνει διάφανη, καθαρή. Έγινα πιο σκληρή όταν ο παππούς μου μπήκε φυλακή. Είχα πάει να τον δω στη φυλακή, αλλά δεν με άφηναν γιατί ήμουν ανήλικη. Θυμάμαι που πηγαίναμε με τη μαμά στα δικαστήρια, εκεί μπορούσα να τον βλέπω λίγο».

«Είχε χρόνο για μένα ο παππούς μου, ερχόταν σπίτι, παίζαμε. Μου έχει μείνει η αγάπη του, η προστασία του. Η κηδεία του παππού μου με σόκαρε, ήταν η πρώτη κηδεία δικού μου ανθρώπου που πήγα. Είναι δική μου επιλογή να κρατάω το επίθετο της μαμάς μου και όχι το Τσοχατζοπούλου. Μου άρεσε το όνομα και γιατί θα ήθελα να κρατάω μια ασπίδα».