Κλέλια Ανδριολάτου

H Κλέλια Ανδριολάτου εύχεται «καλά Χριστούγεννα» με κόκκινο ολόσωμο μαγιό

Η Κλέλια Ανδριολάτου πήγε κόντρα στην τάση των celebrities που δημοσιεύουν φωτογραφίες στα social media με το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

H πρωταγωνίστρια του «Maestro» δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο κόκκινο μαγιό, μπροστά από μια υπέροχη λίμνη.

«Καλά Χριστούγεννα» σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσης, που απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

H Κλέλια Ανδριολάτου εύχεται «καλά Χριστούγεννα» με κόκκινο ολόσωμο μαγιό

Μπορεί όλοι να στολίζουν για τα Χριστούγεννα, όμως η Κλέλια Ανδριολάτου μπήκε σε χριστουγεννιάτικo mood με το μαγιό της.

H ηθοποιός ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» με έναν διαφορετικό τρόπο και τράβηξε την προσοχή των χιλιάδων followers.

Το συγκεκριμένο ολόσωμο μαγιό το έχει φορέσει ξανά στις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν πρόσφατα η καλεσμένη του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και είχε δηλώσει για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί μετά από μια ανάρτησή της, όπου είχε ποζάρει τόπλες: «Είχα βγάλει κι άλλη, αυτή δεν την είδαν; Δεν ήταν για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό αυτή η φωτογραφία, απλά ήθελα να την βγάλω και την έβγαλα και την ανέβασα. Δηλαδή αυτά τα σχόλια, τα οποία δέχθηκα, είναι μια αντίδραση κάποιων ανθρώπων που εγώ δεν την καταλαβαίνω γιατί δεν σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι «αυτή η φωτογραφία είναι προκλητική» οπότε εγώ να πω στον εαυτό μου «α, μην την ανεβάσεις». Δεν σκέφτομαι έτσι. Ήταν μια αυθόρμητη φωτογραφία και επειδή έχω ξαναβγάλει άλλη μία, σε μια λίμνη που έκανα μια γέφυρα, μου φάνηκε πολύ καλλιτεχνική. Η αισθητική μου δηλαδή είναι πιο κοντά σε αυτό το πράγμα παρά να είναι προκλητικό κάτι. Και να ήταν όμως προκλητικό για κάποιον, ή μια γυναίκα να θέλει να ανεβάσει κάτι, πάλι δεν το θεωρώ κακό. Δεν με αφορούν αυτές οι αντιδράσεις. Άμα σε κάποιον δεν αρέσει αυτό που ανεβάζω, απλά ας μην με ακολουθεί. Τέτοια σχόλια με επηρεάζουν σε πιο ιδεολογικό κομμάτι. Δηλαδή δεν θα στεναχωρηθώ τόσο, όσο θα σκεφτώ γιατί μια κοπέλα να γράψει αυτό το πράγμα; Δεν θα ήθελε να νιώθει κι αυτή ελεύθερη με το σώμα της;».