Νίκολα Πελτζ νύφη

Το νυφικό Valentinο της Νίκολα Πελτζ έμοιαζε με αυτό της Κλόντια Σίφερ 20 χρόνια πριν

Με τις φωτογραφίες από τον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ να κάνουν το γύρω του διαδικτύου, πολλά είναι τα σχόλια των θαυμαστών.

Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νίκολα Πελτζ στη Φλόριντα και μάλιστα το after party διήρκησε τρεις ημέρες.

Και οι δύο τους εντυπωσιακοί, φρέσκοι και γοητευτικοί ενθουσίασαν τους διαδικτυακούς τους φίλους και μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αλλά και να αναδημοσιεύσουν διάφορες φωτογραφίες από το γάμο τους.

Μια από αυτές ήταν και το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Κλόντια Σίφερ η οποία έκανε τα πιο απολαυστικά stories.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία του ζεύγους από τη φωτογράφιση τους στη Βρετανική Vogue και σε επόμενα stories δημοσίευσε φωτογραφίες από το δικό της γάμο το 2003 με τον Matthew Allard Robert Vaughn.

Όπως φαίνεται, η Νίκολα Πελτζ «ήρθε δεύτερη». Το μοντέλο την πρόλαβε και έκανε πρώτη την εκπληκτική εμφάνιση με το εκθαμβωτικό αυτό νυφικό.

Στις φωτογραφίες της έγραψε «Είναι τιμή μου που υπήρξα πηγή έμπνευσης για αυτόν τον γάμο».

Ποια είναι η ομοιότητα των δύο γυναικών στις φωτογραφίες όμως; Μπορεί να νυφικά να μην είναι απολύτως ίδια, έχουν όμως την ίδια υπογραφή -συγκεκριμένα του οίκου  Valentino.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Φωτογραφία: Instagram/@claudiaschiffer
Φωτογραφία: Instagram/@claudiaschiffer
Φωτογραφία: Instagram/@claudiaschiffer
 Φωτογραφία: Instagram/@claudiaschiffer