Φωτογραφία: Instagram/@ claudiaschiffer

H Κλόντια Σίφερ κάνει διακοπές στη Σαντορίνη και οι φωτογραφίες της είναι ο ορισμός του ελληνικού καλοκαιριού

Η Κλόντια Σίφερ έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια φροντίζει να επισκέπτεται την χώρα μας κατά τους θερινούς μήνες.

Πιστή στο ραντεβού της λοιπόν, η Κλόντια Σίφερ βρίσκεται στο νησί της Σαντορίνης.

Η Κλόντια Σίφερ κάνει διακοπές στη Σαντορίνη

Το διάσημο τοπ model μπορεί να μην αποκαλύπτει ξεκάθαρα το μέρος των διακοπών της, ωστόσο τα λευκά σπίτια, η θέα στη θάλασσα και τα ξωκλήσια αποτελούν σήμα κατατεθέν του νησιού.

Φωτογραφία: Instagram/@ claudiaschiffer

«Οικογένεια, φίλοι και καλή θέα», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της όπου την βλέπουμε να κάθεται σε μια ξαπλώστρα φορώντας ένα ρομαντικό φλοράλ φόρεμα παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στις επόμενες φωτογραφίες έβγαλε την υπέροχη θέα από ψηλά, που κοιτά στη θάλασσα του νησιού, με τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια να ξεπροβάλουν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κλόντια Σίφερ επισκέπτεται τη χώρα μας. Δύο καλοκαίρια πριν, δήλωνε ξανά γοητευμένη από τα ελληνικά αξιοθέατα, τις θάλασσες και την ομορφιά των νησιών, ενώ έδωσε μερικές φωτογραφίες στους διαδικτυακούς της φίλους, από τις όμορφες Σπέτσες.

Ούτε πέρυσι παρέλειψε να επισκεφτεί την Ελλάδα. Φρόντισε να βρεθεί τον Αύγουστο σε πολυτελές θέρετρο στο Πόρτο Χέλι όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της αλά ελληνικά.