Κωνσταντίνα Μιχαήλ με κόκκινο μίνι φόρεμα και Gucci μαύρες γόβες

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με κόκκινο μίνι φόρεμα και μαύρες γόβες Gucci -Ο elegant χρωματικός συνδυασμός

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε στην Εθνική Λυρική σκηνή για να παρακολουθήσει μια νέα παραγωγή του μπαλέτου «Κάρμεν», σε χορογραφία του σπουδαίου Σουηδού χορογράφου Γιόαν Ίνγκερ, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015 στη Μαδρίτη από το Εθνικό Μπαλέτο της Ισπανίας.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκανε μια πολύ στιλάτη εμφάνιση για την οποία εμπιστεύτηκε μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του φετινού χειμώνα -η οποία σίγουρα θα μας απασχολήσει και τους επόμενους μήνες-, που δεν είναι άλλη από το κόκκινο.

Φλογερό και φωτογενές, το κόκκινο παραμένει ιδιαίτερα αγαπητό στις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, με τις τάσεις μάλιστα να θέλουν το little red dress να αντικαθιστά το μαύρο φόρεμα.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, λοιπόν, φόρεσε ένα πολύ στιλάτο και κομψό μίνι κόκκινο φόρεμα, το οποίο μάλιστα τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η ίδια έχει αναφέρει αρκετές φορές πως προσέχει πολύ τη διατροφή της, γυμνάζεται συστηματικά, ενώ επιτρέπει στον εαυτό της και μερικές διατροφικές ατασθαλίες.

Η γνωστή ηθοποιός συνδύασε το μίνι κόκκινο φόρεμά της με μαύρο καλσόν και μαύρες γόβες με στρογγυλή μύτη του οίκου Gucci, με χρυσό logo και ruffled λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος, που έδινε στο look επιπλέον πόντους στιλ.

Από πάνω, φόρεσε μια πολύ εντυπωσιακή κάπα σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, ολοκληρώνοντας έτσι ένα πολύ ιδιαίτερο red & black look, που σίγουρα εμπνέει τις γυναίκες που εκτιμούν το διαχρονικό ντύσιμο.

Δείτε την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ με κόκκινο φόρεμα:

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με κόκκινο φόρεμα

Πριν από λίγο καιρό, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αφηγήθηκε τη ζωή της στο Bovary.gr και τη Χριστίνα Ζάχου και μεταξύ άλλων τόνισε: «Γενικότερα όσο μεγαλώνω, παρόλο που ζορίστηκα πολύ στα νιάτα μου, η ζωή μου κύλησε σύμφωνα με τις προσωπικές μου επιλογές. Φυσικά, κατόπιν αρκετού πόνου και δακρύων γιατί είμαι και μια ευαίσθητη ψυχή».