Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι διακοπές του Πάσχα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και οι στιγμές με τον γιο της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε με τους followers της μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές του Πάσχα, όπου τη βλέπουμε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, σε οικογενειακές στιγμές.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διανύουν μια χαρούμενη φάση της ζωής τους. Τον Ιανουάριο του 2023 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Βλάσσης και τώρα το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί τους.

«Σε αυτή την εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, γιατί έχω ήδη ένα παιδάκι. Είναι πολύ μωρό, είναι 15 μηνών, οπότε καταλαβαίνεις, περπατάει, εξερευνεί τον κόσμο. Πρόσφατα, μου έγινε μια πρόταση που συζήταγα για να κάνω κάτι τώρα στην τηλεόραση, στη φάση που βρίσκομαι. Τελικά αποφάσισα να μην το κάνω, γιατί προτεραιότητα είναι η οικογένεια μου και θα είναι πολύ δύσκολο. Γενικά είναι κάτι που με απασχολεί. Μου έχει λείψει πολύ η δουλειά μου και θέλω να βρω μια χρυσή τομή να τα συνδυάσω», είπε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με το πώς βιώνει τη μητρότητα.

Με αφορμή, λοιπόν, τις διακοπές του Πάσχα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες και μοιράστηκε με τους followers της τις οικογενειακές στιγμές με τον γιο της, Βλάσση.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την ξανθιά παρουσιάστρια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη να κρατά αγκαλιά τον γιο της ή να τον σπρώχνει στις κούνιες, ενώ σε άλλες απολαμβάνει χαλαρές στιγμές σε εστιατόριο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μια από τις φωτογραφίες φορά ένα κομψό blazer με πιε ντε πουλ σχέδιο, ενώ σε άλλες τη βλέπουμε να χαμογελά φορώντας ένα αέρινο φόρεμα, denim τζάκετ και λευκά σανδάλια του οίκου Hermes.

Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στις διακοπές του Πάσχα:

@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou