Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση με silk dress στη βάφτιση του γιου Σιαμπάνη - Σταθοκωστόπουλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ήταν ένα από τα ζευγάρια καλεσμένων στη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

Η βάφτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Γλυφάδα, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Φίλοι και συγγενείς έδωσαν το παρών, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ξεχωρίζει με το barbiecore look της και το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ζουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους μιας και κρατούν στην αγκαλιά τους από τον περασμένο Ιανουάριο τον γιο τους με πολλές φωτογραφίες τους να κοινοποιούνται στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram .

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μόνους τους και πρωταγωνίστρια ήταν η μητέρα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τη στιλιστική της επιλογή.

Το look της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν πέρασε απαρατήρητο αφού επέλεξε ένα silk dress στο χρώμα που κάνει θραύση αυτή την εποχή.

Σε φούξια χρώμα, το φόρεμά της κολάκευε ιδιαίτερα το σώμα της ενώ ταίριαξε χρωματικά και τα κομψά mules της, τα οποία ήταν φούξια αλλά είχαν και λαμπερές λεπτομέρειες, στοιχείου που τα έκανε ακόμη πιο κομψά.

Δείτε το φόρεμα της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
 Φωτογραφία: NDP Photo Agency
 Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με φούξια silk dress -Με τον σύζυγό της στη βάφτιση του γιού της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και στο προφίλ της στο Instagram αποκαλύπτοντας και το όνομα του γιου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη.

Με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο, το όνομα που του δόθηκε είναι Φώτης.