Η Κοραλία Καράντη

H Kοραλία Καράντη με τον γιο της, Εδουάρδο Καλημέρη, στην θεατρική της πρεμιέρα

Η Κοραλία Καράντη είχε θεατρική πρεμιέρα και στο πλευρό της ήταν ο γιος της, Εδουάρδος Καλημέρης.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη μαζί με τους: Κάτια Δανδουλάκη,Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Γεροντιδάκης.

Το νουάρ αριστούργημα του Ρομπέρ Τομά είναι σε διασκευή και σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και πλήθος κόσμου βρέθηκε στην θεατρική πρεμιέρα.

H Kοραλία Καράντη με τον γιο της, Εδουάρδο Καλημέρη, στην θεατρική της πρεμιέρα

Η Κοραλία Καράντη μετά το τέλος της παράστασης φωτογραφήθηκε με τον γιο της, Εδουάρδο, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Τζώνη Καλημέρη.

Μητέρα και γιος πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του NDP.

Η Κάτια Δανδουλάκη και η Κοραλία Καράντη/Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Κοραλία Καράντη έχει μιλήσει για για τον γιο της, Εδουάρδο, στο Bovary.gr: «Ναι, είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις και να είσαι μητέρα. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την εικόνα μου ή τις δημόσιες σχέσεις μέσα σ΄ αυτή τη δουλειά. Με έναν απλοϊκό τρόπο πίστευα ότι αν εγώ κάνω καλά τη δουλειά μου αυτό είναι αρκετό. Εριξα το βάρος μου εκεί και στο να μεγαλώσω τον γιο μου. Ολα τα άλλα ερχόντουσαν λίγο δεύτερα. Τράβηξα πολύ μεγάλο λούκι, πολύ άγχος...

Εζησα την κατάρα της επανάληψης: Χώρισα την ίδια εποχή που είχα μείνει κι εγώ χωρίς τον πατέρα μου. Ο γιος μου ήταν δυόμιση χρονών, όπως κι εγώ τότε. Οσοι έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο, μπορούν να με καταλάβουν. Με τσάκισε. Εκανα πάρα πολύ καιρό να το ξεπεράσω. Περπατούσα κι έτρεχαν τα μάτια μου. Ακόμα και τώρα που το λέω συγκινούμαι. Είναι μια βαθιά πληγή... Απ΄ αυτό προσπάθησα να προστατέψω τον γιο μου, πέφτοντας επάνω του. Δεν ήθελα να τον κυκλοφορώ. Σκεφτόμουν αυτό που είχα διαβάσει στην Περλ Μπακ, «Ουρανέ μην κοιτάς το παιδί μου». Αυτός ήταν ο στόχος μου».

Δυσκολεύτηκα πολύ να τα φέρω βόλτα -υπήρξαν εποχές που είχα και θέατρο και τηλεόραση και έλειπα πολύ. Αλλά τα κατάφερα. Είναι ένα καλό παιδί ο γιος μου και νοιώθω μεγάλη ικανοποίηση, τη μεγαλύτερη. Καταλαβαίνει πόσα έχω κάνει για εκείνον και τώρα αρχίζω να δρέπω καρπούς. 

Είναι αλήθεια ότι και οι δύο γάμοι μου ήταν με πρόσωπα γνωστά. Οταν ήμουν παντρεμένη με τον Τζόνι Καλημέρη, ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι και η δημοσιότητα με ενοχλούσε. Χωρίς να το θέλουμε ήμασταν στο στόχαστρο. Δεν μπορούσαμε να έχουμε ιδιωτική ζωή, μας σχολίαζαν. Από αυτή την άποψη ανακουφίστηκα όταν χώρισα. Στάθηκα στα πόδια μου, ένοιωσα ελευθερία».