Άννα Νταλάρα και Γιώργος Νταλάρας

Η Αννα Νταλάρα ανατρέχει στο παρελθόν -Οι φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της κόρης της, Γεωργιάννας, με τους γονείς της

Η Αννα Νταλάρα δημοσίευσε δύο throwback φωτογραφίες, όπου βλέπουμε την ίδια και τον σύζυγό της, Γιώργο, με την κόρη τους, Γεωργιάννα Νταλάρα, όταν ήταν μικρή!

Ο γιος της Γεωργιάννας Νταλάρα, κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα, έγινε οχτώ ετών. Με αφορμή λοιπόν τη χαρούμενη αυτή περίσταση, η Άννα Νταλάρα ανέβασε στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες από το παρελθόν όπου βλέπουμε την κόρη της στην παιδική της ηλικία να γελά χαρούμενη με τους γονείς της.

Μιλώντας λοιπόν για τον χρόνο που περνά γρήγορα χωρίς να τον καταλαβαίνουμε, η Άννα Νταλάρα έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Γλιστράει σα νεράκι μέσα απ τα δάχτυλα μας. Σαν χθες Και σήμερα ο μεγαλος της γιος γίνεται 8 χρόνων! Να τον χαίρεσαι αγάπη μου».

Η Γεωργιάννα Νταλάρα έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Μίλτο Σωτηριάδη. Οι δυο τους κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στον χώρο της δουλειάς και σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισε να συγκατοικήσει, ενώ ο γάμος τους έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φωτογραφίες που ανέβασε η μητέρα της Γεωργιάννα ενθουσίασαν τους followers της και συγκέντρωσαν εκατοντάδες like.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Άννα Νταλάρα:

Η Άννα Νταλάρα με την κόρη της Γεωργιάννα
Ο Γιώργος Νταλάρας με την κόρη του Γεωργιάννα