Αϊβάζης - Κορινθίου

Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κόρη τους στα πρώτα της γυρίσματα στο «Καφέ της Χαράς»

Περήφανη είναι η Μαρία Κορινθίου για την κόρη της, Ισμήνη, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Η κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου είναι 12 ετών και όπως όλα δείχνουν ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της. H Iσμήνη θα κάνει την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Καφέ της Χαράς».

Η Ισμήνη θα παίξει σε μερικά επεισόδια του γνωστού σίριαλ και η πρώτη της φωτογραφία από τα γυρίσματα δημοσιεύτηκε στο προφίλ της στο Instagram της Μαρίας Κορινθίου.

Οπως είχε αποκαλύψει η διάσημη μαμά της η απόφαση ήταν εντελώς τυχαία, καθώς η πρόταση έγινε απευθείας από τον Χάρη Ρώμα στην Ισμήνη, μια φορά που είχαν πάει να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα.

Η Μαρία Κορινθίου έγραψε στο προφίλ της στο Instagram:

«Και κάπως έτσι ξεκινάμε….και δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Χαρά μεγάλη που ξεκινάει σε ένα τόσο προστατευμένο περιβάλλον, με συναδέλφους που γνωρίζει και έχει συναναστραφεί από το θέατρο, σε ένα κανάλι από το οποίο ξεκίνησα και εγώ

Και φυσικά σα μανούλα, μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση, που ακολουθεί αυτά τα βήματα, τα ίδια βήματα της μαμάς και του μπαμπά πάνω στη τέχνη αυτή. Την τέχνη της υποκριτικής που είναι τόσο μα τόσο σπουδαία!Ισμηνού μου καλή αρχή, να γίνεις σπουδαία και τρανή. Σε αγαπώ τόσο πολύ, πάντα μα πάντα δίπλα σου!».

Μάλιστα, την ανάρτησή της σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς Χάρης Ρώμας, ο οποίος έγραψε: «Τι χαρά να έχουμε την Ισμήνη στην ομάδα μας! Καλή μας αρχή!».