Η κόρη της Μαντόνα σε καμπάνια εσωρούχων

Λούρδη Λεόν: Η 24χρονη κόρη της Μαντόνα πιο σέξι από ποτέ σε καμπάνια εσωρούχων

Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, φωτογραφήθηκε για καμπάνια εσωρούχων.

Η μεγαλύτερη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, γεννήθηκε το 1996. Πατέρας της είναι ο Κάρλος Λεόν, με τον οποίο η εμβληματική τραγουδίστρια έζησε μια θυελλώδη σχέση που διήρκεσε δύο χρόνια.

Στα 24 της χρόνια σήμερα, η Λούρδη, η οποία θυμίζει πολύ τη διάσημη μητέρα της, ακολουθεί τη δικής της πορεία στο διεθνές στερέωμα, με τη μόδα να αποτελεί μια από τις αγαπημένες ασχολίες της. Η ίδια μετρά συνεργασίες με πασίγνωστα brands, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη φωτογράφισή της για τον οίκο Miu Miu πριν από λίγο καιρό.

Αυτή τη φορά η Λούρδη Λεόν εμφανίζεται στη νέα καμπάνια της συλλογής εσωρούχων Juicy Couture Χ Parade. Πιο σέξι από πότέ, ποζάρει με άνεση, κοιτάζοντας το φακό, αποπνέοντας αυτοπεποίθηση. Η Λούρδη φωτογραφίζεται με φόντο ένα ακατάστατο δωμάτιο, στο οποίο κανείς ξεχωρίζει μια σειρά από λαμπερά αντικείμενα.

Η κόρη της Μαντόνα σε καμπάνια εσωρούχων
Η κόρη της Μαντόνα σε καμπάνια εσωρούχων
Η κόρη της Μαντόνα σε καμπάνια εσωρούχων

Στην καμπάνια συμμετέχει και το plus size supermodel Άσλεϊ Γκράχαμ. Η διάσημη καλλονή, η οποία πρόσφατα καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο της παιδί φωτογραφίζεται topless και εντυπωσιάζει.

Αυτό που σίγουρα κανείς προσέχει είναι ότι δεν πρόκειται για μια κλασική καμπάνια, καθώς στο σώμα της Άσλεϊ Γκράχαμ φαίνεται να μην έχει γίνει photoshop -κάτι στο οποίο η ίδια μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό-, ενώ η Λούρδη φωτογραφίζεται με εμφανή την τριχοφυΐα στα χέρια της. Η κόρη της Μαντόνα είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς, χωρίς να πιστεύει σε παλιακά στερεότυπα της άψογα αποτριχωμένης γυναίκας.