Η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια

Ο Κωστής Μαραβέγας στο στιλάτο καθιστικό του, αγκαλιά με τη σκυλίτσα του

Η Τόνια Σωτηροπούλου φωτογράφισε τον Κωστή Μαραβέγια να κρατά αγκαλιά τον σκύλο τους.

Παγκόσμια Ημέρα αδέσποτων ζώων σήμερα και πολλοί ήταν οι φιλόζωοι που δημοσίευσαν στα social media φωτογραφίες των δικών τους κατοικίδιων, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για το πόσο σημαντικό είναι να υιοθετεί κανείς τα χαριτωμένα τετράποδα που έχουν ανάγκη για ένα σπίτι -και όχι να αγοράζει- αλλά και το πόσες ευθύνες έχει μια υιοθεσία -οπότε πρέπει να γίνεται συνειδητοποιημένα.

Ανάμεσα στους χρήστες του Instagram που δημοσίευσαν φωτογραφίες με τα κατοικίδιά τους ήταν και η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια. Το γνωστό ζευγάρι έχει μια σκυλίτσα, τη Στέλλα, στην οποία έχουν ιδιαίτερη αδυναμία, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από τις δημοσιεύσεις στα social media.

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε στα stories μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τη Στέλλα, τη σκυλίτσα τους, στην αγκαλιά του Κωστή Μαραβέγα, να χαλαρώνουν στο στιλάτο σαλόνι του σπιτιού τους!

«Συγνώμη που σας διέκοψα» έγραψε χιουμοριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου στην τρυφερή φωτογραφία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας με τον σκύλο αγκαλιά

Με μίνιμαλ διακόσμηση και απαλά γήινα χρώματα, το διαμέρισμα της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια είναι πραγματικά ζεστό και πολύ φιλόξενο. Είναι ένα στυλ διακόσμησης με καθαρές γραμμές, που χαρίζει αισιοδοξία και ευχάριστη διαβίωση.