Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γλίξμπουργκ

Οι 4 κούκλοι γιοι της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλίξμπουργκ ποζάρουν με τον πατέρα τους

Ο δευτερότοκος γιος της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας-Ανδρέας, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από στιγμές χαλάρωσης που απολαμβάνει με τον πατέρα του και τους 3 αδελφούς του.

Ο ίδιος ασχολείται κατά καιρούς με την υποκριτική και το μόντελινγκ ενώ το 2017 πρωταγωνίστησε σε μερικά επεισόδια της μακροχρόνιας δημοφιλούς σαπουνόπερας «The Bold and the Beautiful».

Στην πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε, o 22χρονος γόης ποζάρει στο πλάι του αδελφού του, πρίγκιπα Οδυσσέα-Κίμωνα, ο οποίος αν και μόλις 18 ετών έχει δημιουργήσει το δικό του brand ρούχων, το Gallows Humour με βάση τη Νέα Υόρκη.

Στη δεύτερη φωτογραφία της εν λόγω ανάρτησης, απαθανατίζονται όλα τα αγόρια της οικογένειας παρέα, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα τους, Παύλου Γλίξμπουργκ.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 24χρονος Κωνσταντίνος-Αλέξιος Γλίξμπουργκ στέκεται δίπλα στον πατέρα του αγκαλιάζοντάς τον ενώ στα δεξιά του βρίσκεται ο 14χρονος πρίγκιπας Αριστείδης – Σταύρος, το μικρότερο από τα παιδιά του ζεύγους Σαντάλ - Γλιξμπουργκ.

Φωτογραφία: instagram / @achi_of_greece

Τα όμορφα αγόρια ποζάρουν με φόντο το κατάφυτο δάσος ντυμένοι σε αποχρώσεις του λαδί και του καφέ δημιουργώντας την τέλεια φθινοπωρινή παλέτα. Το στιλ τους με τις τραγιάσκες θυμίζει Βρετανική αισθητική, και όπως ανέφεραν πολλοί χρήστες στα σχόλια, μοιάζουν με σαν πρωταγωνιστές της εμβληματικής σειράς Peaky Blinders.

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλίξμπουργκ ζουν με την ευτυχισμένη οικογένεια τους στο Λονδίνο αλλά ταξιδεύουν ιδιαίτερα συχνά σε μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου. Έχουν συνολικά πέντε παιδιά -εκτός από τα αγόρια που απεικονίζονται στη φωτογραφία έχουν αποκτήσει και μια κόρη, τη Μαρία Ολυμπία, η οποία είναι και το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας.