Λάκης Γαβαλάς

Ο 71χρονος Λάκης Γαβαλάς ποζάρει γυμνός στον καθρέφτη φορώντας μόνο ένα καπέλο

Ολόγυμνος φωτογραφήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς στο Instagram.

Ο 71χρονος σχεδιαστής μόδας που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μύκονο και απολαμβάνει τις διακοπές του, πόζαρε στον καθρέφτη φορώντας μόνο ένα καπέλο, δείχνοντας την πίσω μεριά του σώματός του.

Στη λεζάντα της ανάρτησης ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε: «Αυτό το καλοκαίρι έχω δει όποια ώρα, όποια στιγμή, σε όποια περίσταση, το περισσότερο γυμνό από ποτέ. Έτσι λοιπόν είπα να ακολουθήσω το ρεύμα.. Ε τι μοντέρνος άνθρωπος είμαι. Καλό μας βράδυ και θα έρθει η στιγμή που θα βγω στο δρόμο μόνο με το άρωμά μου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε γυμνό τον Λάκη Γαβαλά στο Instagram. Πριν από ένα χρόνο, τέτοια εποχή, είχε δημοσίευσε ξανά φωτογραφίες του χωρίς ρούχα.

Ο 71χρονος Λάκης Γαβαλάς ποζάρει γυμνός στον καθρέφτη φορώντας μόνο ένα καπέλο

Ο Λάκης Γαβαλάς έχει σημειώσει στο Bovary.gr: «Ευτυχία για μένα είναι όταν κάποιος σε κοιτάζει στα μάτια και διαβάζει αυτό που είσαι και σε σέβεται. Να δώσω και να πάρω χωρίς να υπάρχουν κενά σε μια σχέση. Όμως, επειδή μια ζωή δημιουργούσα αντικείμενα, την ευτυχία μου τη δίνουν και τα υλικά αγαθά. Δεν μπορώ χωρίς να έχω ωραία πράγματα. Θέλω να έχω μια ωραία κρέμα για το σώμα μου, το άρωμά μου, ωραία ρούχα».