Λάουρα Μακροπούλου-Λαλαούνη

Η Λάουρα Μακροπούλου-Λαλαούνη με δημιουργία Celia Kritharioti και κοσμήματα Lalaounis στα γενέθλιά της

Η κόρη της Αικατερίνης Λαλαούνη, Λάουρα, γιόρτασε τα γενέθλιά της φορώντας μια κομψή δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Η Λάουρα Μακροπούλου-Λαλαούνη, της γνωστής οικογένειας κοσμημάτων, έχει αδυναμία στις δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη. Μάλιστα, η ίδια παντρεύτηκε τον σύζυγό της Γιάννη Δράγνη το 2013 με νυφικό σχεδιασμένο από την Ελληνίδα σχεδιάστρια -ο γάμος τους ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά events στην Αθήνα εκείνη τη χρονιά.

Η εγγονή του γνωστού χρυσοχόου Ηλία Λαλαούνη, τα κοσμήματα του οποίου είναι πλέον γνωστά σε όλον τον κόσμο, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση ως σχεδιάστρια κοσμημάτων. Είναι κόρη του επιχειρηματία Κωστή Μακρόπουλου και της Αικατερίνης Λαλαούνη, ενώ έχει σπουδάσει στο Ρέντινγκ του Λονδίνου. Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια εμφανίστηκε στη γαλλική και την αμερικανική Vogue για την καμπάνια του οίκου Lalaounis.

Η Λάουρα Λαλαούνη, λοιπόν, γιόρτασε τα γενέθλιά της φορώντας ένα ιδιαίτερο τιρκουάζ φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη, Ο επίσημος λογαριασμός του οίκου Celia Kritharioti στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου βλέπουμε τη σύζυγο του εφοπλιστή Γιάννη Δράγνη και μητέρα δύο παιδιών να χορεύει με θετική διάθεση, φορώντας μια σικάτη τιρκουάζ δημιουργία του οίκου Celia Kritharioti και ήταν εντυπωσιακή.

Καλεσμένη στους εορτασμούς των γενεθλίων της Λάουρας Λαλαούνη ήταν και η Σίλια Κριθαριώτη -τις δύο γυναίκες ενώνει μια φιλία ετών.

Το μίνι φόρεμα σε πλέξη σουτάζ της Λάουρας Λαλαούνη ήταν παράλληλα sexy και glam και συνδυάστηκε με μια διακριτική sheer κάπα που έδωσε μια αριστοκρατική πινελιά στο σύνολο. Φυσικά, το look ολοκλήρωσαν εντυπωσιακά κοσμήματα Ilias Lalaounis, τα οποία πρόσθεσαν διαχρονική πολυτέλεια και λάμψη.

Η Λάουρα Λαλαούνη με φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη στα γενέθλιά της: