Λένα Δροσάκη

Λένα Δροσάκη: Με φλοράλ μίνι φόρεμα και cowboy μπότες -«Έχω πάρει απόφαση να είμαι ευτυχισμένη»

H Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και για την καθημερινότητα με το παιδί της.

Η ηθοποιός έκανε ένα ανοιξιάτικο look της, φορώντας ένα φλοράλ μίνι φόρεμα που το συνδύασε με cowboy μπότες. Τα μαλλιά της ήταν κυματιστά και το μακιγιάζ της αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της.

Η Λένα Δροσάκη μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη με τον οποίο έχουν αποκτήσει τον γιο τους, τον Αναστάση. Η ηθοποιός σημείωσε: «Εγώ πιστεύω ότι όταν κάτι είναι ισχυρό, όταν υπάρχει μία επικοινωνία, μία αγάπη στα δύσκολα φαίνεται. Αυτή είναι η άποψή μου. Η ζωή γενικότερα δεν έχει μόνο χαρές και πανηγύρια, δεν έχει μόνο ωραία πράγματα, έχει και δυσκολίες και πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες. Όταν δύο άνθρωποι είναι να είναι μαζί θα είναι και στα δύσκολα και στα εύκολα. Αυτό έχω να πω. Δεν έχω κάνει τον απολογισμό μου. Βιώνω την άνοιξη που μου συμβαίνει, χαίρομαι πιο πολύ εμένα, τον γιο μου και τη σχέση μας. Έχω πάρει απόφαση να είμαι ευτυχισμένη. Εκτίμησα τον εαυτό μου που προσπάθησα και δεν τα εγκατέλειψα σε κανένα σημείο. Έχω μία αγωνία κι ένα τρακ γιατί δεν είμαι συνηθισμένη ως Λένα να είμαι στο επίκεντρο. Μου είναι πάντα δύσκολο ως Λένα. Το χειρότερο κομμάτι ήταν αυτό, ότι έπρεπε να απολογηθώ ξαφνικά, ότι πείτε μας γιατί χωρίσατε, να πω κάτι, που μπορεί να μην ήξερα ούτε εγώ τι θέλω να πω ή να μην θέλω να πω κάτι».

Λένα Δροσάκη: Με φλοράλ μίνι φόρεμα και cowboy μπότες

Δείτε το βίντεο της Λένας Δροσάκη που δημοσιεύτηκε στο Instagram: