Λεωνίδας Κουτσόπουλος-Χρύσα Μιχαλοπούλου

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη φωτό στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η νεαρή ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο τους, με την ευχάριστη είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από την εκπομπή Breakfast @Star.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε μία selfie φωτογραφία από το μαιευτήριο, για να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές.

«Γνώρισα ένα καινούργιο “φιλαράκι” που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά. Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους» έγραψε o γνωστός σεφ στο instagram.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Ελενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γνωριμία της με τον σεφ.