Λίλη Παπαγιάννη και Λάμπρος Κωνσταντάρας στη Χαρτοπαίχτρα

Η Λίλλη Παπαγιάννη και ο Ανδρέας Φιλιππίδης την ημέρα του γάμου τους, το 1957

Μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της Λίλλης Παπαγιάννη και του Ανδρέα Φιλιππίδη είδε το φως της δημοσιότητας.

Τα δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου έζησαν μια γεμάτη ζωή, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στο χώρο της υποκριτικής, ενώ και στην προσωπική τους ζωή ήταν ευτυχισμένοι.

Γνωρίστηκαν όσο η Λίλλη Παπαγιάνη ήταν μαθήτρια ακόμη στο Θέατρο Τέχνης και έπειτα παντρεύτηκαν.

Η φωτογραφία λοιπόν από την ημέρα εκείνη του γάμου τους δημοσιεύθηκε στο Instagram. Συγκεκριμένα, η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το επίσημο προφίλ στο Instagram elenasdiary_blog.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η
Ελενα Μακρή Λυμπέρη έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πληροφορίες για το ζευγάρι αλλά και για τη λαμπρή πορεία τους στον κόσμο του θεάματος.

Η Λίλλη Παπαγιάννη και ο Ανδρέας Φιλιππίδης την ημέρα του γάμου τους: Η όμορφη, σοφιστικέ, κομψή Λίλλη Παπαγιάννη, αξέχαστη «Αθηνά» στο «Δεσποινίς Διευθυντής» και «Λελέ» στην «Χαρτοπαίχτρα» γνώρισε τον σύζυγό της τον ταλαντούχο ηθοποιό και σκηνοθέτη Ανδρέα Φιλιππίδη, όταν ήταν μαθήτρια του στο Θέατρο Τέχνης.

Παντρεύτηκαν το 1957 και έμειναν μαζί ως το τέλος της ζωής του το 1989. Δεν απέκτησαν παιδιά μαζί. Μετά τον θάνατο του συζύγου της με τον οποίο είχαν συγκροτήσει θίασο, η εκλεκτή ηθοποιός εγκατέλειψε το θέατρο και έφυγε από τη ζωή το 2015

Δείτε τη φωτογραφία της Λίλλης Παπαγιάννη και του Ανδρέα Φιλιππίδη την ημέρα του γάμου τους εδώ: