Η Μάργκοτ Ρόμπι με τον Τομ Ακέρλει

Έγκυος η Μάργκοτ Ρόμπι: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Τομ Άκερλεϊ

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν Μάργκοτ Ρόμπι και Τομ Ακέρλει.

Η δημοφιλής ηθοποιός, σύμφωνα με την dailymail, πρόκειται να γίνει μητέρα.

Πηγές επιβεβαίωσαν στο People τα χαρμόσυνα νέα για το ζευγάρι το οποίο γνωρίστηκε το 2013 στα γυρίσματα της ταινίας «Suite Française».

Την Κυριακή, η 34χρονη ηθοποιός της «Barbie» εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό της Daily Mail φορώντας ένα λευκό crop top, το οποίο άφηνε ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλιά της.

Πώς γνωρίστηκε η Μάργκοτ Ρόμπι με τον Τομ Άκερλεϊ

Η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τομ Ακέρλει γνωρίστηκαν το 2013, στα γυρίσματα της ταινίας «Suite Française», όπου εκείνος ήταν βοηθός σκηνοθέτη και εκείνη είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Φωτογραφία/AP

«Ήμουν φανατική single. Η ιδέα των σχέσεων με έκανε να θέλω να κάνω εμετό», είχε δηλώσει η ίδια μιλώντας στο περιοδικό People.

«Ήμασταν φίλοι τόσο καιρό. Ήμουν πάντα ερωτευμένη μαζί του, αλλά σκέφτηκα, ''ας μην περιπλέξω τα πράγματα''. Μετά σκέφτηκα ότι πρέπει να του πω ότι μου αρέσει και έτσι απλώς συνέβη, είμαστε μαζί. Αυτό είναι τόσο λογικό, όπως τίποτα άλλο δεν είχε ποτέ νοημά», συμπλήρωσε.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον επόμενο χρόνο το 2014 και παντρεύτηκαν το 2016.

 Φωτογραφία/AP

«Το πιο χρήσιμο πράγμα που έχω μάθει από άλλα ζευγάρια σε αυτόν τον κλάδο είναι ότι δεν μένεις πάνω από τρεις εβδομάδες χωρίς να βλέπεις τον σύντροφό σου», είπε στην Daily Telegraph το 2016.

«Το να είσαι σε μια σχέση από απόσταση μπορεί να είναι πολύ δύσκολο όταν δεν βλέπεις το φως στο τέλος του τούνελ. Μπορεί να μπερδέψει το κεφάλι σου, οπότε ο κανόνας των τριών εβδομάδων είναι βασικός», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είχε πραγματοποιήσει καμία κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μέχρι το 2017, δηλαδή σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά τον γάμο τους.

Φωτογραφία/AP

«Το να είσαι παντρεμένος είναι στην πραγματικότητα το πιο διασκεδαστικό πράγμα που μπορεί να συμβεί, η ζωή έγινε πολύ πιο διασκεδαστική κατά κάποιο τρόπο. Έχω την ευθύνη να είμαι γυναίκα κάποιου, θέλω να γίνω καλύτερη», είπε.

Το ζευγάρι έχει δουλέψει μαζί σε πολλά έργα όπως το «I», «Tonya», το «Birds of Prey» και «Barbie». Ο σύζυγός της, μάλιστα σε μία σπάνια κοινή τους συνέντευξη που παραχώρησαν την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε πως περνούν «24 ώρες την ημέρα μαζί».