Μαρί Σαντάλ

H Μαρί Σαντάλ στη Νέα Υόρκη με τοπ Chloe και τσάντα της Μαίρης Κατράντζου

Η Μαρί Σαντάλ έκανε μια chic εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, κρατώντας μια τσάντα της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Μαίρης Κατράντζου.

H σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ βρέθηκε στο Tribeca Ball που έγινε στη Νέα Υόρκη. Η Μαρί Σαντάλ συνδύασε το μαύρο με το λευκό: τον διαχρονικό κομψό συνδυασμό της μόδας. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι και μια λευκή μπλούζα από τον οίκο Chloe.

Αυτό όμως που μας τράβηξε την προσοχή ήταν η μπεζ τσάντα της που φέρει την υπογραφή της ταλαντούχας σχεδιάστριας, Μαίρης Κατράντζου. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που διαπρέπει στο εξωτερικό προχώρησε σε συνεργασία με τον οίκο Bulgari, δημιουργώντας μια απίθανη συλλογή από τσάντες, η οποία είναι εμπνευσμένη από το πιο διάσημο σύμβολό του, το Serpenti (το φίδι). Aυτή είναι η τρίτη φορά που η Μαίρη Κατράντζου συνεργάζεται με τον οίκο Bvlgari

H Μαρί Σαντάλ κράτησε τσάντα Ελληνίδας σχεδιάστριας -H chic εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Μαρί Σαντάλ είναι πάντα κομψή και αποδεικνύει ότι τιμά τους Έλληνες σχεδιαστές. Αυτή τη φορά στην έξοδό της κράτησε την «Serpenti Metamorphosis bag» της Μαίρης Κατράντζου σε συνεργασία με τον οίκο Bvlgari.

Δείτε την εμφάνισή της:

Δείτε την τσάντα που είναι limited edition:

Δείτε το βίντεο: