Μαρία Μπακοδήμου

H Μαρία Μπακοδήμου με μίνι φόρεμα της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου -Η εμφάνιση σε βραβεία

Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram όπου έκανε ένα glam look με μίνι φόρεμα της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου.

H Μαρία Μπακοδήμου παρουσίασε τα βραβεία «Madame Figaro» στην Κύπρο την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Είναι ένας θεσμός που εδώ και 18 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου. 

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Μαρία Μπακοδήμου, θέλησε να μάς δώσει μια γεύση από το υπέροχο φόρεμα που επέλεξε στην Κύπρο, σημειώνοντας στο προφίλ της στο Instagram «best dress» (τέλειο φόρεμα).

H Έφη Παπαϊωάννου είναι από τις πιο επιτυχημένες Κύπριες σχεδιάστριες, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα καθώς διατηρεί το δικό της ατελιέ στην Αθήνα.

H Μαρία Μπακοδήμου με μίνι φόρεμα της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου -Η εμφάνιση σε βραβεία

Πρόσφατα, η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία ενός εξαιρετικά καλόγουστου και σέξι look που επέλεξε για την εμφάνισή της στην Κύπρο.

Η παρουσιάστρια χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό και το μίνι φόρεμά της έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Μαρία Μπακοδήμου αγαπά τη μόδα και οι εμφανίσεις της έχουν πάντα ενδιαφέρον, ενώ συνήθως προτιμά τα casual looks με κάποιο fashionable twist ή με ένα statement κομμάτι.

Αυτή τη φορά επέλεξε ένα σούπερ μίνι φόρεμα όλο πετράδια.