Μαρίνα Βερνίκου

Η Μαρίνα Βερνίκου βρέθηκε στο Μονακό και συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Η Μαρίνα Βερνίκου ταξίδεψε μέχρι το Μονακό όπου συναντήθηκε και με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Η Μαρίνα Βερνίκου αγαπάει τα ταξίδια και τη φωτογραφία. Το προφίλ της στο Instagram είναι πολύ εντυπωσιακό καθώς με το φωτογραφικό της φακό μάς δείχνει τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και μέρη από το εξωτερικό που έχει επισκεφτεί.

Τις τελευταίες ημέρες η Μαρίνα Βερνίκου ταξίδεψε στο Μονακό, με αφορμή το Grand Prix, και απόλαυσε τις ομορφιές της Γαλλικής Ριβιέρας.

Μάλιστα, η γνωστή φωτογράφος στο συγκεκριμένο ταξίδι συνάντησε τον πρίγκιπα Αλβέρτο, με τον οποίο είχε βρεθεί ξανά πριν από χρόνια.

Η ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται την παλιότερη συνάντησή τους to 1994.

 Φώτο: Instagram:marinavernicos

Η ίδια φοράει ένα μπικίνι και ποζάρει στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου, ο οποίος χαμογελά στον φακό.

Στη φετινή φωτογραφία, η Μαρίνα Βερνίκου ποζάρει με εντελώς διαφορετικό outfit. Φοράει μια εντυπωσιακή μπλούζα με παγιέτες, ενώ έχει δώσει έμφαση στο μακιγιάζ της. Από την άλλη, ο πρίγκιπας Αλβέρτος φορά σακάκι και πουκάμισο.

Φώτο: Instagram:marinavernicos

Η Μαρίνα Βερνίκου στο Μονακό συναντήθηκε και με την Άννα Βίσση, η οποία επίσης πέρασε λίγες ημέρες στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η Άννα Βίσση, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφία με τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Στη φωτογραφία η τραγουδίστρια με total λευκό outfit πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου.