Η Μάρτα Ορτέγκα

Η Μάρτα Ορτέγκα έχει το τέλειο μινιμαλιστικό στιλ για το γραφείο -Πώς να αντιγράψετε το look της

Η Μάρτα Ορτέγκα, κόρη του ιδρυτή των Zara, είναι μια από τις γυναίκες που μας δίνει έμπνευση για τις εμφανίσεις μας, μάλιστα η ίδια επιλέγει συχνά κομμάτια που αναδεικνύουν την sophisticated πλευρά της, αφού προτιμά τα office look με μινιμαλιστική διάθεση.

H πρόεδρος της INDITEX πάντα εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Μάλιστα στην πρόσφατη εμφάνισή της κάνει ένα νεύμα στις τάσεις που θα δούμε στα Zara και στα Massimo Dutti από τον Σεπτέμβριο, με ένα σικ μινιμαλιστικό στιλ.

Κάθε φορά που η Marta Ortega εμφανίζεται δημόσια φέρνει επανάσταση στις τάσεις. Πρόσφατα παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου της βιβλιοπωλείου στην A Coruña, όπου πόζαρε με τον αρχιτέκτονα David Chipperfield. Ο χώρος, πρόκειται να φιλοξενήσει τις εκθέσεις του Ιδρύματος MOP (Marta Ortega Pérez), σε συνεργασία με το Ίδρυμα RIA για την προώθηση των ταλέντων της Γαλικίας.

Το Ίδρυμα RIA, χάρη στη χρηματοδότηση από το Ίδρυμα MOP ξεκίνησε μία νέα γραμμή δράσης με την οποία θα υποστηρίζει διάφορες δημόσιες διοικήσεις στη διαδικασία ανάλυσης, σχεδιασμού και εκτέλεσης έργων. Ο στόχος είναι να εδραιωθεί στη Γαλικία μία κουλτούρα αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού όπου θα βασίζεται σε κριτήρια βιωσιμότητας, αποδοτικότητας και βελτίωσης της ποιότητρας των χώρων διαβίωσης.

Φωτογραφία/Instagram

Η πρόεδρος της INDITEX, πρωταγωνίστησε επιλέγοντας ένα λινό nude κοστούμι, το οποίο συνδύασε κομψά με διαφορετικές διαχρονικές αποχρώσεις του λευκού. Το outfit αποτελούνταν από παντελόνι σε ίσια γραμμή, ένα γιλέκο και ένα λινό σακάκι. Για να ολοκληρώσει το λουκ επέλεξε μπαλαρίνες σε nude απόχρωση.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως οι περιπτώσεις που έχουμε δει τη Marta Ortega με ψηλοτάκουνα είναι ελάχιστες, καθώς προτεραιότητα στις εμφανίσεις της έχει η άνεση. Οι συγκεκριμένες δερμάτινες μπαλαρίνες μπορούν να φορεθούν από την άνοιξη μέχρι το Φθινόπωρο.

Πώς να αντιγράψετε το look της Μάρτα Ορτέγκα

Επιλέξαμε τρία κομμάτια από τα Zara εμπνευσμένα από το στιλ της Μάρτα Ορτέγκα.

Μπορείτε να δείτε τις δερμάτινες μπαλαρίνες από τα Zara ΕΔΩ

 Φωτογραφία/Zara

Μπορείτε να δείτε το λινό παντελόνι από τα Zara ΕΔΩ

 Φωτογραφία/Zara

Μπορείτε να δείτε το λευκό κοστούμι από τα Zara ΕΔΩ

Φωτογραφία/Zara